Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: Απόκτησε το μοναδικό στην Ελλάδα MBA in Hospitality

undefined

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες τη τουριστικής αγοράς εργασίας για εξειδικευμένα στελέχη, προσφέρει το καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MBAinHospitality, σε συνεργασία με το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Queen Margaret University, ένα από τα παλαιότερα Δημόσια πανεπιστήμια της Σκωτίας με 93,3% ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική ενώ προσφέρει ιδιαίτερα ευέλικτο ωρολόγιο πρόγραμμα, ιδανικό για εργαζομένους και κατοίκους της περιφέρειας. 

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει τα απαραίτητα προσόντα σε όσους θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον κλάδο της Διοίκησης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, επιτρέποντάς τους να εργαστούν σε ανώτερες διοικητικές θέσεις επιχειρήσεων σε οποιονδήποτε τομέα του τουρισμού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έλαβε το Βραβείο “Best Hotel Education Provider(«Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης») στην Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2016 που διοργάνωσαν για 2η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Ethos Awards και το περιοδικό Χρήμα, σε συνεργασία με τον εθνικό εκθεσιακό φορέα ΔΕΘ Helexpo, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ). Η εξαιρετική αυτή διάκριση αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο τουριστικών σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ξενοδοχείων για την πρακτική άσκηση των φοιτητών.   

undefined

Επιπλέον, η Σχολή Τουρισμού είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ενός από τους πιο αναγνωρισμένους και αξιόπιστους οργανισμούς τουρισμού. 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει προνομιακά δίδακτρα για τις τελευταίες διαθέσιμες θέσεις στα Τμήματα Οκτωβρίου 2016 για το MBAinHospitality. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Admissions Office στο 210 6199891 (για Αθήνα) και 2310 241010 (για Θεσσαλονίκη). 

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο