Τα νέα των μελών μας

Μητροπολιτικό Κολλέγιο: 6ο Χρυσό Βραβείο για τη Σχολή Τουρισμού στα Greek Hospitality Awards 2021

 

 

undefined

 

 

Για 6η συνεχή χρονιά, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βραβεύθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2021. Πιο συγκεκριμένα, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Education Provider”, έναν τίτλο που λαμβάνει κάθε χρόνο από το 2016 μέχρι και σήμερα. Η βράβευση αποτελεί τεράστια τιμή για τη Σχολή Τουρισμού και επισφραγίζει για ακόμα μια φορά την ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει.  

undefined

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που διακρίνεται για 6 συνεχή έτη. Η διάκριση αφορά:

  • στην παροχή υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, σε συνεργασία με τα διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια Oxford Brookes University και Queen Margaret University, καθώς και τον όμιλο της Ecole hôtelière de Lausanne
  • στα υπερσύγχρονα εργαστήρια της Σχολής Τουρισμού, τα οποία είναι πλήρως και πολυτελώς εξοπλισμένα και προσομοιάζουν την πραγματική λειτουργία ενός Ξενοδοχείου 5 αστέρων
  • στο σύστημα εκπαίδευσης το οποίο προσφέρει στους φοιτητές ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης, μέσω των εξειδικευμένων Tourism Career Days και πρακτική άσκηση στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της χώρας

undefined

Το Χρυσό Βραβείο παρέλαβε η κα Πηγή Μαντζουράτου, Υπεύθυνη Δικτύου Πρακτικής Άσκησης και Ανάπτυξης, Year Tutor (Athens Campus), (BA) International Hospitality and Tourism Management, η οποία εκπροσώπησε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην Τελετή Απονομής.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον κλάδο του Τουρισμού και της πολιτικής σκηνής. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η κα Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού, η οποία δήλωσε ότι το μέλλον του ελληνικού τουρισμού διαφαίνεται εξαιρετικά αισιόδοξο. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Η ανάκαμψη συνοδεύτηκε με την αύξηση των αφίξεων, των εσόδων και της μέσης δαπάνης. Το Υπουργείο Τουρισμού έχει εκπονήσει ήδη νέα καμπάνια για τον ορεινό τουρισμό, νέα σχέδια και projects. Mε κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης θα αναβαθμιστούν οι υποδομές, θα επιχορηγηθούν ειδικά σεμινάρια, ενώ παράλληλα ο κλάδος θα στηριχθεί με το νέο ΕΣΠΑ και φυσικά το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων».

undefined

Λίγα λόγια για τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου: 

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει περιζήτητα bachelors, masters & diplomas σε συνεργασία με τα κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια: Ecole hôtelière de Lausanne (EHL), Oxford Brookes University και Queen Margaret University. Τα παρεχόμενα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών ανοίγουν επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Επιπλέον, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αποτελεί το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ, της Ένωσης Ανώτερων Τουριστικών Σχολών της Ευρώπης – EURHODIP, καθώς και του Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού – ΕΛΙΤΟΥΡ. Παράλληλα, αποτελεί τον μοναδικό Global Academic Partner τουAmerican Hotel & Lodging Educational Institute – AHLEI στην Ελλάδα.   

Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο