Τα νέα των μελών μας

Mikenopa: Ίντερνετ με την υπογραφή της Mikenopa για τα Sunshine Vacation Clubs

undefined

 

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Sunshine Vacation Clubs, συνώνυμη με υπέροχες καλοκαιρινές διακοπές σε τρία από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά, τη Ρόδο, την Κρήτη και την Κέρκυρα, συνεργάζεται με τη Mikenopa Hellas. Με το άνοιγμα της νέας σεζόν, οι επισκέπτες των ξενοδοχείων πέντε αστέρων Sunshine Rhodes, Sunshine Corfu Hotel & Spa, Club Calimera, SunshineKreta και Sunshine Crete Village, θα απολαμβάνουν άψογη πρόσβαση στο διαδίκτυο χάρη στην υπηρεσία Fast@FriendlyInternetAccess®. Η εταιρεία που είναι γνωστή για την ευρεία ποικιλία προγραμμάτων ασύρματου και ενσύρματου ίντερνετ εξαιρετικά υψηλών ταχυτήτων φρόντισε για άλλη μια φορά για ανέμελες διακοπές με εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ο κ. Κώστας Λαγουδάκης, εκ μέρους των ξενοδοχείων Sunshine Vacation Clubs, τόνισε τα εξής: «Αναζητώντας τους ειδικούς που θα μπορούσαν να σχεδιάσουν ένα σύστημα ίντερνετ, -που θα εξασφάλιζε στους πελάτες μας ταχύτατη πρόσβαση στο διαδίκτυο,- απευθυνθήκαμε στη Mikenopa Hellas. Απομένει να το διαπιστώσουν σύντομα και όλοι όσοι θα επιλέξουν κάποιο από τα ξενοδοχεία μας».

undefined

Ο κ. Γιάννης Βαλαγιάννης, Διευθυντής της Mikenopa Hellas, ανέφερε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μέσα από τη συνεργασία μας με τα ξενοδοχεία Sunshine Vacation Clubs θα προσφέρουμε σε ακόμη περισσότερους ανθρώπους, τη δυνατότητα να απολαύσουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαδικτύου της Mikenopa. Υπηρεσίες, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για ολοκληρωμένη πρόσβαση στο ίντερνετ»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο