Τα νέα των μελών μας

Mikenopa Hellas:Το ξενοδοχείο Pilot Beach Resort επιλέγει τη Mikenopa για Wi-Fi Internet

Η εταιρεία Mikenopa Hellas ολοκλήρωσε με επιτυχία μία ακόμα εγκατάσταση ασύρματου internet, αυτή τη φορά στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Pilot Beach Resort, στην περιοχή Γεωργιούπολη των Χανίων Κρήτης. Η Mikenopa πραγματοποίησε ειδική μελέτη προκειμένου να εγκατασταθούν συστήματα τελευταίας τεχνολογίας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, το οποίο καλύπτει μία έκταση 150 στρεμμάτων και μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της, κατάφερε να λύσει το πρόβλημα του χαμηλού bandwidth της περιοχής. Επιπλέον, αναβάθμισε και ενοποίησε το ασύρματο δίκτυο για τους επισκέπτες, έτσι ώστε να τους παρέχεται πλήρως αυτοματοποιημένη πρόσβαση στο internet από την άνεση των δωματίων τους, χωρίς να χρειάζονται κάρτες ή κωδικούς. Όλοι οι πελάτες του βραβευμένου για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών ξενοδοχείου, θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν πραγματικά υψηλές ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο χωρίς προβλήματα, είτε βρίσκονται σε ένα από τα 446 δωμάτια, είτε στους κοινόχρηστους χώρους. Τέλος, η Mikenopa ενσωμάτωσε το σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελιοληψίας του ξενοδοχείου στο ασύρματο δίκτυο, συμβάλλοντας στην περεταίρω αξιοποίηση της επένδυσης.
 
Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος, γιατί καταφέραμε να επιλύσουμε με επιτυχία το πρόβλημα χαμηλού bandwidth που αντιμετώπιζε το ξενοδοχείο και επιπλέον να αναβαθμίσουμε σημαντικά το ασύρματο internet στις εγκαταστάσεις ενός τόσο απαιτητικού χώρου από πλευράς έκτασης, γεωγραφικής κατανομής αλλά και υποδομών (δωμάτια, bungalows κλπ) ».

Ο κ. Δημήτρης Παπαδάκης, Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Pilot Beach Resort, ανέφερε τα εξής: «Θέλοντας να είμαστε συνεπείς στο όραμά μας για ποιοτικές προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, εμπιστευτήκαμε τη Mikenopa Hellas ως πάροχο internet για το ξενοδοχείο μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο