Τα νέα των μελών μας

Mikenopa Hellas: Tο ξενοδοχείο Pentelikon επιλέγει την υπηρεσία Fast@Friendly Internet Access by Mikenopa

Η εταιρεία Mikenopa Hellas, η οποία ειδικεύεται στην παροχή internet υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσιών Πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα, εγκαινίασε τη συνεργασία της με το γνωστό ξενοδοχείο πέντε αστέρων Pentelikon Hotel & Suites στην Κηφισιά, αλλά και με το Κτήμα Pentelikon, μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access® by Mikenopa.

Όλοι οι επισκέπτες του συγκροτήματος θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα προνόμια της ασύρματης και ενσύρματης σύνδεσης υψηλών ταχυτήτων στο internet σε όλους τους χώρους, μέσω του πλήρως αυτοματοποιημένου συστήματος. Επιπλέον, σε όλους τους επισκέπτες παρέχεται τηλεφωνική υποστήριξη 24/7/365, χωρίς χρέωση. Επίσης, η εταιρεία Mikenopa Hellas αναλαμβάνει όλες τις εξειδικευμένες τεχνολογικές ανάγκες για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και συνεδρίων στο Pentelikon Hotel & Suites, καθώς επίσης και στο Κτήμα Pentelikon.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Mikenopa Hellas, έκανε ειδική μελέτη για το κάθε ένα από τα τέσσερα κτίρια του ξενοδοχείου ξεχωριστά, προκειμένου να επιλεγεί ο κατάλληλος τεχνολογικός εξοπλισμός και να ενσωματωθεί προσεκτικά στις νεοκλασικές γραμμές του ξενοδοχείου.

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, δήλωσε: «Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που πετύχαμε έναν ακόμη στόχο μας: να προσαρμόσουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ένα κλασικό ξενοδοχείο με ιστορικό προφίλ μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access® by Mikenopa για τους επισκέπτες του. Είμαστε σίγουροι ότι η εγκατάσταση αυτή θα συμβάλει στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών και κατ’ επέκταση των εσόδων του ξενοδοχείου».

Αναφορικά με τη συνεργασία αυτή ο κ. Χάρης Βάρδης, Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Pentelikon, σημείωσε: «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το ξενοδοχείο φροντίζουμε συνεχώς για την αναβάθμιση των παροχών που προσφέρουμε. Έτσι και τώρα, προχωράμε ακόμα παραπέρα προσφέροντας στους πελάτες μας αναβαθμισμένες υπηρεσίες internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου μας». 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο