Τα νέα των μελών μας

Mikenopa Hellas: Tο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza συνεργάζεται με τη Mikenopa Hellas

Η εταιρεία Mikenopa Hellas, η οποία ειδικεύεται στην παροχή internet υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσιών Πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα, πρόσφατα εγκαινίασε τη συνεργασία της με το γνωστό ξενοδοχείο πέντε αστέρων NJV Athens Plaza στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access®.

Όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα προνόμια της ασύρματης και ενσύρματης σύνδεσης υψηλών ταχυτήτων στο internet σε όλους τους ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους, μέσω του πλήρως αυτοματοποιημένου αναβαθμισμένου συστήματος. Επιπλέον, σε όλους τους επισκέπτες παρέχεται τηλεφωνική υποστήριξη, 24 ώρες το 24ωρο / 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς χρέωση. Επίσης, η εταιρεία Mikenopa Hellas, αναλαμβάνει όλες τις εξειδικευμένες τεχνολογικές ανάγκες για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και συνεδρίων στους χώρους του ξενοδοχείου, καθώς επίσης και την επί τόπου τεχνική υποστήριξη.

Ο κ. Ιωάννης Βαλαγιάννης, Country Director της Mikenopa Hellas, δήλωσε: «Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που συνεργαζόμαστε με ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, πετυχαίνοντας έναν ακόμη στόχο μας: να προσαρμόσουμε σε ένα κλασικό ξενοδοχείο με ιστορικό προφίλ την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access® για τους επισκέπτες του.

Αναφορικά με τη συνεργασία αυτή η κα. Αφροδίτη Αρβανίτη, Διευθύντρια του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza, σημείωσε: «Αποστολή μας είναι η ευχαρίστηση των εκλεκτών μας πελατών με την ιδιαίτερη πείρα την οποία έχουμε, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία και υπηρεσίες. Στο πλαίσιο της αποστολής μας αυτής, προχωράμε ακόμα παραπέρα προσφέροντας στους πελάτες μας αναβαθμισμένες υπηρεσίες highspeedinternet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου μας σε συνεργασία με τη Mikenopa Hellas».  

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο