Τα νέα των μελών μας

Mikenopa Hellas: Το ξενοδοχείο Capsis Θεσσαλονίκης πιο γρήγορο από ποτέ με τη Mikenopa!

                                       

Η εταιρεία Mikenopa Hellas, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία στον ελλαδικό χώρο, επεκτείνεται και στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της πόλης, το  Capsis Hotel Thessaloniki στο κέντρο της πόλης. Η Mikenopa εγκατέστησε ολόκληρη την υποδομή χωρίς καμία επιβάρυνση για το ξενοδοχείο και ανέλαβε τη διαχείρισή του.  Οι ένοικοι του ξενοδοχείου μπορούν πλέον να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων ίντερνετ εξαιρετικά υψηλών ταχυτήτων, μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access®.

Η κα. Λένα Καψή, Πρόεδρος του Ομίλου των ξενοδοχείων Capsis, ανέφερε σχετικά: «Οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών του επαγγελματικού κόσμου για γρήγορες επικοινωνίες και συνδέσεις ίντερνετ μας προέτρεψαν να συνεργαστούμε με τη Mikenοpa. Πλέον μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι προσφέρουμε εξαιρετικά γρήγορες και αξιόπιστες συνδέσεις ίντερνετ σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, μέσω ενός φιλικού προς το χρήστη συστήματος που του προσφέρει αυτονομία, και τεχνική υποστήριξη σε 24ωρη βάση, εάν αυτό χρειαστεί.»

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, δήλωσε: «Το ξενοδοχείο Capsis Θεσσαλονίκης είναι ακριβώς ο τύπος του ξενοδοχείου στο οποίο μπορούμε να προσφέρουμε τα μέγιστα – μεγάλο ξενοδοχείο που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, με συνέδρια και εκδηλώσεις – η μεγαλύτερη δηλαδή πρόκληση για την ολοκλήρωση ενός συστήματος. Και η αποστολή επετεύχθη με επιτυχία».

Το ξενοδοχείο Capsis Thessaloniki, μέλος της γνωστής ομώνυμης αλυσίδας, είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο πόλης στη Βόρεια Ελλάδα. Διαθέτει 407 δωμάτια και 18 συνεδριακές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων με αναβαθμισμένο εξοπλισμό, που στοχεύουν να ικανοποιήσουν τις πιο απαιτητικές ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών. Το ξενοδοχείο είναι προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει εύκολη πρόσβαση και μετακίνηση σε άτομα με ειδικές ανάγκες σε όλους τους κύριους χώρους του ξενοδοχείου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο