Τα νέα των μελών μας

Mikenopa Hellas: Το ξενοδοχείο Anatolia επιλέγει Mikenopa

               

Η εταιρεία Mikenopa Hellas, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία στον ελλαδικό χώρο, επεκτείνεται και στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Anatolia στο κέντρο της πόλης. Η Mikenopa εγκατέστησε σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου αναβαθμισμένο σύστημα ασύρματου και ενσύρματου Internet, προσφέροντας γρήγορες συνδέσεις μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access®.

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Γενικός Διευθυντής των ξενοδοχείων Anatolia, ανέφερε σχετικά: «Παραμένοντας πάντα πιστοί στις βασικές αρχές που μας ανέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, προχωρήσαμε σε πλήρη αναβάθμιση του συστήματος Internet στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ώστε να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας αξιόπιστες υπηρεσίες με υποστήριξη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα».

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την είσοδό μας στην αγορά της Θεσσαλονίκης, και ανυπομονούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους επισκέπτες της όμορφης αυτής πόλης».

Το ξενοδοχείο Anatolia Thessaloniki, μέλος του ομίλου ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Anatolia Hotels, προσφέρει εξαιρετικούς χώρους διαμονής με σύγχρονη αισθητική και μοντέρνα επίπλωση, το All Senses Fitness & Health Club για εξειδικευμένες υπηρεσίες προσώπου και σώματος, ενώ βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο