Τα νέα των μελών μας

Mikenopa Hellas: Στρατηγική Συνεργασία του Ξενοδοχειακού Ομίλου Mitsis με τη Mikenopa για την παροχή High Speed Internet

        

 

    

 

Ο όμιλος Mitsis Hotels, η μεγαλύτερη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα συνεργάζεται με τη Mikenopa Hellas, κυρίαρχη στην παροχή συστημάτων και υπηρεσιών High Speed Internet  στην εγχώρια αγορά, με σκοπό να παρέχουν προηγμένες υπηρεσίες διαδικτύου στους πελάτες του ομίλου.  

Στην πρώτη φάση της συνεργασίας εντάσσονται τα ξενοδοχεία:

Alila Exclusive Resort & Spa, Blue Domes Exclusive Resort & Spa, Grand Serai Congress & Spa, Norida Beach Hotel, Mitsis Grand Hotel, Faliraki Beach Hotel, Summer Palace Beach Hotel, Rinela Beach Resort & Spa και Ramira Beach Hotel.

Τα υπόλοιπα ξενοδοχεία του ομίλου θα ακολουθήσουν την τουριστική σαιζόν του 2014. 

Οι πελάτες απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που τους παρέχουν την επιλογή μεταξύ περιορισμένης ταχύτητας δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο και επί πληρωμή προγραμμάτων πρόσβασης με premium ταχύτητες. Με αυτό τον τρόπο τόσο τα ξενοδοχεία όσο και οι πελάτες τους μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία. Οι πελάτες έχουν πρόσβαση και στο δωρεάν ίντερνετ, αλλά και την εγγυημένη γρήγορη σύνδεση των επί πληρωμή πλάνων χρήσης, ενώ ταυτόχρονα τα ξενοδοχεία έχουν εξασφαλίσει – το λιγότερο – την κάλυψη του λειτουργικού κόστους της υπηρεσίας.

Ο κ. Μήτσης, ιδιοκτήτης του Ομίλου Mitsis Hotels, δήλωσε: ”Ο συνδυασμός των συστημάτων HSIA με την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών που επιτυγχάνει η εταιρία είναι επιτακτικά για ξενοδοχειακούς ομίλους του δικού μας βεληνεκούς. Όλα τα ξενοδοχεία μας θα προσφέρουν αξιόπιστη και υψηλής ποιότητος πρόσβαση στο ίντερνετ, μια υπηρεσία τόσο σημαντική στις μέρες μας“.

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, πρόσθεσε: “Η πολυπλοκότητα ενός έργου HSIA για εποχιακό ξενοδοχείο στην επαρχία σε συνδυασμό με τις σύνθετες απαιτήσεις ενός τέτοιου ομίλου πολυτελών ξενοδοχείων δημιούρησε ένα απαιτητικό μείγμα εργασιών και ευθύνης στα οποία έπρεπε να ανταποκριθούμε. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει σε αυτή μας τη συνεργασία ο ξενοδοχειακός όμιλος Mitsis Hotels, και θα προσπαθούμε διαρκώς να συνεχίσουμε την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητος”.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο