Τα νέα των μελών μας

Mikenopa Hellas: Ο όμιλος Airotel ξεκινάει συνεργασία με τη Mikenopa

Ο όμιλος Airotel εγκαινίασε τη συνεργασία του με την εταιρεία Mikenopa Hellas, για την εγκατάσταση ασύρματου Internet στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Alexandros, στο κέντρο της Αθήνας. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της Mikenopa αναβάθμισε το υπάρχον σύστημα Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου – δωμάτια, αίθουσες συνεδρίων, κοινόχρηστους χώρους, έτσι ώστε οι ένοικοι, αλλά και οι επισκέπτες να σερφάρουν στο Internet γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Το ξενοδοχείο Alexandros βρίσκεται σε στρατηγική θέση κοντά σε καταστήματα, εστιατόρια και μετρό, προσφέροντας εύκολη μετακίνηση και πολλές επιλογές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, δήλωσε: «Στις μέρες μας, με την ολοένα αυξανόμενη χρήση των  smart phones και tablets, είναι ζωτικής σημασίας για τα ξενοδοχεία να παρέχουν υψηλής ποιότητας Internet και τεχνική υποστήριξη στους πελάτες και τους υπαλλήλους τους».

Ο κ. Ευγένιος Βασιλικός, Γενικός Διευθυντής του ομίλου Airotel, ανέφερε τα εξής: «Εμπιστευτήκαμε τη Mikenopa έτσι ώστε να τελειοποιήσουμε το σύστημα ασύρματου Internet και να παρέχουμε 24ωρη/7ημερη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο