Τα νέα των μελών μας

Mikenopa Hellas: Καλύπτοντας Ολόκληρη τη Χερσόνησο με Ασύρματο Ίντερνετ

Το Capsis Elite Resort, ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα χτισμένο σε ιδιωτική χερσόνησο στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου, καλύφθηκε πλήρως με τις λύσεις ασύρματου ίντερνετ που προσφέρει η Mikenopa.

Το Capsis Elite Resort προσφέρει ιδιωτικούς βοτανικούς κήπους και ζωολογικό κήπο, διαθέτει 7 πισίνες γλυκού νερού, 7 εστιατόρια και σπα με πισίνα υδροθεραπείας. Τα καταλύματα του Out of the Blue Elite Resort θυμίζουν κρητικό χωριό και περιβάλλονται από μεγάλους κήπους, ένα ποτάμι και 3 παραλίες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει πλέον στους επισκέπτες του τις υπηρεσίες του 5 αστέρων και στον τομέα του ασύρματου ίντερνετ.

Η κα. Ντία Καψή, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Capsis Elite Resort, δήλωσε: «Το ασύρματο ίντερνετ είναι μια υπηρεσία με υψηλή ζήτηση, και εμείς βρισκόμασταν σε αναζήτηση μιας λύσης υψηλής ποιότητας για τους πελάτες μας. Η Mikenopa έχει να επιδείξει μια σειρά συνεργασιών με αξιόλογες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, γεγονός που αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την επιλογή μας. Από την έναρξη της συνεργασίας μας, η ικανοποίηση των επισκεπτών μας έχει βελτιωθεί αρκετά στον τομέα των υπηρεσιών ίντερνετ, πράγμα που αποτελούσε εξ αρχής και το βασικό στόχο αυτό του εγχειρήματος».  

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της ‘Mikenopa Hellas’, σημείωσε: «Το Capsis Elite Resort χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας όπως το μάρμαρο και τα κεραμεικά στοιχεία. Τα υλικά αυτά ανταποκρίνονται στην ηψηλή αισθητική των επισκεπτών του ξενοδοχείου, όμως ταυτόχρονα αποτελούν πρόκληση όσον αφορά την κάλυψη με σήμα ασύρματου ίντερνετ. Ευτυχώς όμως, μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας από προηγούμενες εγκαταστάσεις και να προσφέρουμε δυνατή κάλυψη σήματος τόσο στα δωμάτια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, τοποθετώντας τις κεραίες σε σημεία που δεν επηρεάζουν την άψογη αισθητική του χώρου». 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο