Τα νέα των μελών μας

Mikenopa Hellas : Η Mikenopa Hellas επεκτείνεται στην Τουρκία

 

    

 

Η εταιρεία Mikenopa Hellas, η οποία ειδικεύεται στην παροχή internet υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσιών Πληροφορικής για πολυτελή ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα στην Ελληνική αγορά, επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Τουρκία, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Radisson Blu Hotel & SpaIstanbul Tuzla, μέσω της υπηρεσίας Fast@Friendly Internet Access®.

Όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα προνόμια της ασύρματης και ενσύρματης σύνδεσης υψηλών ταχυτήτων στο internet σε όλους τους ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους, μέσω του πλήρως αυτοματοποιημένου αναβαθμισμένου συστήματος. Επιπλέον, σε όλους τους επισκέπτες παρέχεται τηλεφωνική υποστήριξη, 24 ώρες το 24ωρο / 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς χρέωση.

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της Mikenopa Hellas, δήλωσε: «Για περισσότερα από 7 χρόνια παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στα Ελληνικά πολυτελή ξενοδοχεία με μεγάλη μας χαρά. Τώρα νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι να αναγγείλουμε τη συνεργασία μας με ένα από τα πιο καινούρια πολυτελή ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη, το Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla, μιας και αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την επέκτασή μας στη γειτονική Τουρκία. Θα είναι τιμή μας να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στα Τουρκικά ξενοδοχεία με την ίδια αφοσίωση και αποτελεσματικότητα όπως και στους Έλληνες πελάτες μας.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο