Τα νέα των μελών μας

Mikenopa Hellas: H Mikenopa στην Πύλη του Ανδριανού, με το ξενοδοχείο ”The Athens Gate”

                       
                      
Η εταιρεία Mikenopa Hellas διευρύνοντας το δίκτυο συνεργασιών της με σημαντικά ξενοδοχεία, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση ασύρματου Internet στο κεντρικό ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων ‘The Athens Gate’. Η Mikenopa εγκατέστησε ολόκληρη την υποδομή με καμία επιβάρυνση για το ξενοδοχείο, και ανέλαβε τη διαχείρησή του.

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της ‘Mikenopa Hellas’, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία εμπιστεύονται τη Mikenopa, κατανοώντας τη σημασία του υψηλής ποιότητας Internet, σε συνδυασμό με τεχνική υποστήριξη 24/365 για τους πελάτες και τους υπαλλήλους τους».

Το ξενοδοχείο ‘The Athens Gate’ βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη και το Ναό του Ολυμπίου Διός, ενώ όλα τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα, ακολουθώντας λιτές γραμμές και μοντέρνα αισθητική.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο