Τα νέα των μελών μας

Mikenopa Hellas: Εγκατάσταση δικτύου ασύρματου ίντερνετ μεγάλης κλίμακας στον Όμιλο KIPRIOTIS HOTELS

Η εταιρία Mikenopa Hellas ΕΠΕ πραγματοποίησε στην Κω μία από τις πιο περίπλοκες εγκαταστάσεις συστήματος ασύρματου ίντερνετ στην Ελληνική αγορά. Όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου ‘Kipriotis Hotels’ στο νησί αναβάθμισαν τις υπηρεσίες τους με το ασύρματο ίντερνετ τελευταίας τεχνολογίας που παρέχει η Mikenopa.

Τα συνολικά 1465 δωμάτια φιλοξενίας από τα πέντε γειτονικά ξενοδοχεία πολυτελείας του ομίλου καλύφθηκαν με σήμα ασύρματου ίντερνετ από 200 συνολικά access points, τα οποία συνδέονται με 60 switches και καλωδιώσεις συνολικού μήκους άνω των 15χμ.

Το σύστημα αυτό επιτρέπει σε όλους τους πελάτες των Kipriotis Village, Kipriotis Panorama Hotel & Suites, Kipriotis Hippocrates, Kipriotis Maris Suites και Kipriotis Panorama Aqualand να απολαμβάνουν γρήγορο σερφάρισμα στο διαδίκτυο από την άνεση των δωματίων τους.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κυπριώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχειακού ομίλου ‘Kipriotis Hotels’, δήλωσε: «Οι διακοπές πολυτελείας χωρίς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασύρματου ίντερνετ δεν αποτελούν πλέον επιλογή κανενός. Για το λόγο αυτό συνεργαστήκαμε με τη Mikenopa, ούτως ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και στον τομέα του ασύρματου ίντερνετ, όπως και με όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας».  

Ο κ. Pavel Pohl, Country Director της ‘Mikenopa Hellas’, σημείωσε: «Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για πρόσβαση στο διαδίκτυο σε γρήγορες ταχύτητες αποτελούν πρόκληση για τα μεγάλα ξενοδοχεία, ειδικά στην επαρχία και σε νησιωτικές περιοχές. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η επιλογή του σωστού παρόχου που θα εγκαταστήσει το σύστημα είναι πολύ σημαντική. Προσωπικά χαίρομαι που για άλλη μια φορά αποδείξαμε την ικανότητά μας να φέρνουμε σε πέρας με επιτυχία το έργο που μας ανατέθηκε, ανεξαρτήτως του μεγέθους του». 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο