Τα νέα των μελών μας

Metrpolitan Hotel: Το εστιατόριο Avenue Bistro & Bar συμμετέχει στην προσπάθεια προώθησης της γαλλικής κουζίνας

undefined

 

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Metropolitan, Avenue bistro & Barθα συμμετέχει στη διεθνή πρωτοβουλία Goȗt-de-Good-Franceτου Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και του παγκοσμίως φήμης chef Alain Ducasse για την προώθηση της πλούσιας παράδοσης της Γαλλικής κουζίνας.

Σε αυτή την πρωτοβουλία συμμετέχουν πάνω από 1.300 εστιατόρια σ’ όλο το κόσμο με το κάθε εστιατόριο να προτείνει το δικό του μενού που έχει σαν βάση ένα συνδυασμό Γαλλικής κουζίνας και τοπικών προϊόντων της κάθε περιοχής. Στην Ελλάδα συμμετέχουν δεκαπέντε εστιατόρια εκ των οποίων τα οκτώ στην Αθήνα.

Στις 19 Μαρτίου 2015 όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή θα προσφέρουν στην πελατεία τους αποκλειστικά το προτεινόμενο μενού τους.

Αυτή την ιδιαίτερη βραδιά ο chefτου Avenue Bistro & Bar, Ηλίας Καριώτογλου, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού έξη πιάτων. Το μενού περιλαμβάνει σαμπάνια με σουδάκια γεμιστά με μανιτάρια, ψητά χτένια με μους παντζαριού και σάλτσα από λικέρ λουίζας και αχινό, φουα γκρα με «tuille» φουντουκιού και σάλτσα από λικέρ Ναπολεόν, δύο κυρίως πιάτα, ρολό πεσκανδρίτσας και ζαρκάδι «encroute», σουφλέ «mimolette» τυριού και «Pave» σοκολάτας.

 undefined  undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο