Τα νέα των μελών μας

Metropolitan: Το εστιατόριο Avenue Bistro & Bar συμμετέχει στην προσπάθεια προώθησης της γαλλικής κουζίνας

undefined

 

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Metropolitan, Avenue bistro & Bar συμμετέχει για 2η χρονιά στη διεθνή πρωτοβουλία GoȗtdeGoodFrance του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και του παγκοσμίως φήμης chef Alain Ducasse για την προώθηση της πλούσιας παράδοσης της Γαλλικής κουζίνας. 

Σε αυτή την πρωτοβουλία συμμετέχουν πάνω από 1.500 εστιατόρια σ’ όλο το κόσμο με το κάθε εστιατόριο να προτείνει το δικό του μενού που έχει σαν βάση ένα συνδυασμό Γαλλικής κουζίνας και τοπικών προϊόντων της κάθε περιοχής. Στην Ελλάδα συμμετέχουν είκοσι εστιατόρια εκ των οποίων τα δέκα στην Αθήνα. 

undefined

Στις 21 Μαρτίου 2016 όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή θα προσφέρουν στην πελατεία τους αποκλειστικά το προτεινόμενο μενού τους. 

Αυτή την ιδιαίτερη βραδιά ο chef του Avenue Bistro & Bar, Ηλίας Καριώτογλου, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού έξι πιάτων. Το μενού περιλαμβάνει σαμπάνια Michel Roux με σουδάκια από τυρί «gruyère», κονσομέ βοδινού «à laroyale», πατέ από κυνήγι «encroȗte» με φουα γκρα, δύο κυρίως πιάτα, αστακός, σαλικόρνια, «cassoulet» από κους κους με καβούρι, «beurre Blanc» εσπεριδοειδών και αχινού και μοσχαρίσιο φιλέτο «Orloff» με γεμιστά λαχανικά και για επιδόρπιο μους σοκολάτας γάλακτος «Valhrona», φρούτα του πάθους, σομπλέ βανίλιας και μαρέγκα φιστίκι.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο