Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Metropolitan, Avenue bistro & Bar συμμετέχει για 2η χρονιά στη διεθνή πρωτοβουλία Goȗt–de–Good–France του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και του παγκοσμίως φήμης chef Alain Ducasse για την προώθηση της πλούσιας παράδοσης της Γαλλικής κουζίνας.
Σε αυτή την πρωτοβουλία συμμετέχουν πάνω από 1.500 εστιατόρια σ’ όλο το κόσμο με το κάθε εστιατόριο να προτείνει το δικό του μενού που έχει σαν βάση ένα συνδυασμό Γαλλικής κουζίνας και τοπικών προϊόντων της κάθε περιοχής. Στην Ελλάδα συμμετέχουν είκοσι εστιατόρια εκ των οποίων τα δέκα στην Αθήνα.
Στις 21 Μαρτίου 2016 όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή θα προσφέρουν στην πελατεία τους αποκλειστικά το προτεινόμενο μενού τους.
Αυτή την ιδιαίτερη βραδιά ο chef του Avenue Bistro & Bar, Ηλίας Καριώτογλου, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού έξι πιάτων. Το μενού περιλαμβάνει σαμπάνια Michel Roux με σουδάκια από τυρί «gruyère», κονσομέ βοδινού «à laroyale», πατέ από κυνήγι «encroȗte» με φουα γκρα, δύο κυρίως πιάτα, αστακός, σαλικόρνια, «cassoulet» από κους κους με καβούρι, «beurre Blanc» εσπεριδοειδών και αχινού και μοσχαρίσιο φιλέτο «Orloff» με γεμιστά λαχανικά και για επιδόρπιο μους σοκολάτας γάλακτος «Valhrona», φρούτα του πάθους, σομπλέ βανίλιας και μαρέγκα φιστίκι.