Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: Βράβευση από το TripAdvisor

Το ξενοδοχείο METROPOLITAN του ομίλου Χανδρή στην Αθήνα, βραβεύτηκε από τον παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης TripAdvisor με το βραβείο Certificate of Excellence για το έτος 2012.

Το βραβείο απονέμεται μόνο στα ξενοδοχεία που λαμβάνουν σταθερά θετικά σχόλια από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.

Το ξενοδοχείο Metropolitan είναι ιδανικά τοποθετημένο μπροστά από το Φαληρικό Ολυμπιακό Πάρκο 10 λεπτά από τον Πειραιά και την Πλατεία Συντάγματος. Διαθέτει 374 δωμάτια, γυμναστήριο, 10 αίθουσες εκδηλώσεων καθώς και ποικιλία γευστικών επιλογών όπως το εστιατόριο Le Trocadero, το νέο Avenue Bistro & Bar που λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Γάλλου chef, M. Roux, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί το La Veranda Restaurant & Bar στο roof garden του ξενοδοχείου όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το ποτό, το γεύμα ή το δείπνο του, δίπλα στην πισίνα, απολαμβάνοντας την εξαιρετική θέα του Σαρωνικού. 
 
Τα ξενοδοχεία του ομίλου Χανδρή, έχουν τιμηθεί, επί σειρά ετών, με βραβεία υψηλού κύρους από κορυφαίους τουριστικούς οργανισμούς, σαν αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο