Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: Τσικνοπέμπτη & Καθαρά Δευτέρα στο ξενοδοχείο Metropolitan

Το ξενοδοχείο METROPOLITAN δίνει μια ξεχωριστή γευστική διάσταση στα έθιμα της Τσικνοπέμπτης και της Καθαρής Δευτέρας και σας προσκαλεί να τα απολαύσετε.

7 Μαρτίου: Τσικνοπέμπτη και τα ψητά έχουν την τιμητική τους.

Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης το Avenue Bistro & Bar με την αυθεντική Γαλλική ροτισερί και ο Ακης Πετρετζίκης σας περιμένουν για μια ξεχωριστή γευστική  βραδυά.

Στο εστιατόριο Le Trocadero η μεγάλη ποικιλία κρεάτων και ο πλούσιος  μπουφές με ορεκτικά και άλλα πιάτα συνθέτουν την παραδοσιακή κρεατοφαγία, με την συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Τιμή κατ΄άτομο 38€.


18 Μαρτίου
: Την Καθαρά Δευτέρα το μεσημέρι στο εστιατόριο Le Trocadero  σας κερνάμε ούζο και τσίπουρο για να αρχίσει ιδανικά η απόλαυση της Ελληνικής  παραδοσιακής κουζίνας με τον εορταστικό μπουφέ γεμάτο με σαρακοστιανές και μη γεύσεις.

Διασκεδάστε όπως το καλεί η παράδοση,  με τους ήχους ζωντανής  μουσικής.

Τιμή κατ’ άτομο  38€.

Παιδιά έως 4 χρονών δωρεάν.

Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο