Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: Το Metropolitan Hotel χορηγός του Iron Challenge

Το ξενοδοχείο METROPOLITAN ήταν ο χορηγός φιλοξενίας των αποστολών των αθλητών που συμμετείχαν στο μεγάλο αγώνα kick boxing IRON CHALLENGE, που έγινε στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης στο Ελληνικό  στις 28 Απριλίου 2012, με αντιπάλους τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Συριο-Αυστριακό Πρωταθλητή Fadi Merza.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο METROPOLITAN συνέντευξη τύπου των δύο αθλητών.

Ο Έλληνας πρωταθλητής  δήλωσε ότι έχει προετοιμαστεί σωστά και έχει σαν στόχο πρωτίστως τη διατήρηση του τίτλου του αλλά και να προσφέρει ωραίο θέαμα για να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, γνωστός και ως Iron Mike, έχει ήδη στη καριέρα του 169 αγώνες με 149 νίκες, 3 παγκόσμιους τίτλους και αγωνίζεται στους top αθλητές παγκοσμίως.

Ο Fadi Merza είναι ένας από τους 10 κορυφαίους αθλητές στον κόσμο έχει στη καριέρα του 123 νίκες σε 153 αγώνες και δήλωσε πανέτοιμος για τη μεγάλη μάχη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο