Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: Συμμετοχή του ξενοδοχείου Metropolitan στον φιλανθρωπικό αγώνα NO FINISH LINE

undefined

 

Με μεγάλο ενθουσιασμό και ενέργεια στελέχη και προσωπικό του ξενοδοχείου Metropolitan, της εταιρίας ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΑΝΔΡΗ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. συμμετείχαν στον 1ο φιλανθρωπικό αγώνα No Finsh Line που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα από 26 έως 30 Απριλίου στο Πάρκο Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερα από 50 άτομα από το προσωπικό της εταιρίας και του ξενοδοχείου Metropolitan, που ήταν ο Official Hotel Partner της διοργάνωσης, έτρεξαν και περπάτησαν και τις πέντε ημέρες διεξαγωγής του αγώνα με σκοπό να καλύψουν όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούσαν έτσι ώστε να βοηθήσουν στη συγκέντρωση χρημάτων που η Οργανωτική Επιτροπή θα καταβάλλει σε ιδρύματα που έχουν να κάνουν με παιδιά.

Με αυτό τον τρόπο η εταιρία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΑΝΔΡΗ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. απέδειξε για ακόμα μία φορά την έμπρακτη συμβολή της σε πρωτοβουλίες για κοινωνική προσφορά. 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο