Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: St. Valentine’s Day στο ξενοδοχείο Metropolitan

Το ξενοδοχείο METROPOLITAN σας προσκαλεί, να γιορτάσετε την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου με δύο ξεχωριστές γευστικές προτάσεις.

Avenue bistro & bar: Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο παγκοσμίου φήμης chef Michel Roux έρχεται στο Avenue και μαζί με τον Ακη Πετρετζίκη θα σας καλωσορίσουν με ένα ποτήρι γαλλικής σαμπάνιας και θα ετοιμάσουν το πιo ρομαντικό δείπνο του χρόνου για να ικανοποιήσουν τους ερωτευμένους λάτρεις του καλού φαγητού.
Χαμηλός φωτισμός, τριαντάφυλλα και κεριά συνθέτουν ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που θα κορυφώσει την γαστρονομική σας απόλαυση.
Τιμή μενού κατ΄άτομο 45€.

Le Trocadero: Μια ξεχωριστή γευστική πρόταση σε μπουφέ σας περιμένει, με μουσική από Dj να συνοδεύει κατάλληλα αυτή τη ρομαντική βραδυά. 
Τιμή μπουφέ κατ΄άτομο 38€.

Αυτή τη βραδυά ζήστε μια αξέχαστη ρομαντική εμπειρία με μια πολυτελή διανυκτέρευση που περιλαμβάνει, τούρτα σοκολάτα με φράουλες σε σχήμα καρδιάς και μια φιάλη κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη, το δείπνο και το πρωινό.
Τιμή πακέτου δίκλινου Executive δωματίου 185€ για δείπνο στο AVENUE Bistro & Bar και 170€ για δείπνο στο εστιατόριο LE TROCADERO.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο