Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: ST. Valentine’s Day στο ξενοδοχείο Metropolitan

undefined

Γιορτάστε την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου με ένα αξέχαστο ρομαντικό δείπνο στα εστιατόρια του ξενοδοχείου METROPOLITAN.

Στο ξενοδοχείο METROPOLITAN έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο ξεχωριστές γευστικές προτάσεις για μια αξέχαστη εμπειρία με το έτερον ήμισυ. 

Avenue bistro & bar: Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο chef Ηλίας Καριώτογλου σας καλωσορίζει στο Avenue bistro με ένα ποτήρι Γαλλικής σαμπάνιας και ετοιμάζει ένα εξαιρετικό μενού πέντε πιάτων, που έχει επιμεληθεί ο Michel Roux και απευθύνεται στους ερωτευμένους λάτρεις του καλού φαγητού.

Χαμηλός φωτισμός, τριαντάφυλλα και ρομαντική ζωντανή μουσική συνθέτουν ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που θα κορυφώσει την γαστρονομική σας απόλαυση.

undefined undefined

Τιμή μενού κατ’ άτομο 54€.

 

Le Trocadero: Ένας ξεχωριστός γευστικός μπουφές, ειδικά σχεδιασμένος για την ημέρα από τον chef Γιάννη Τσούνα σας περιμένει, με μουσική από Dj να συνοδεύει κατάλληλα αυτή τη ρομαντική βραδιά. 

Τιμή κατ’ άτομο 34€. 

Για εσάς που επιθυμείτε συνεχίσετε την βραδιά με μια πολυτελή διανυκτέρευση, το ξενοδοχείο METROPOLITAN ετοίμασε ειδικά πακέτα που περιλαμβάνουν διανυκτέρευση, τούρτα σοκολάτα με φράουλες σε σχήμα καρδιάς και μια φιάλη κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη, το δείπνο και το πρωινό.

undefined

Τιμή πακέτου διαμονής 195€ για δείπνο στο AVENUE Bistro & Barκαι 160€ για δείπνο στο εστιατόριο LE TROCADERO

undefined

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο