Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: Πρώτη παγκόσμια πιστοποίηση του ξενοδοχείου Metropolitan σύμφωνα με το πρότυπο Medical Tourism Friendly Hotel “MTFH”

Το Ξενοδοχείο METROPOLITAN του Ομίλου Χανδρή, είναι το πρώτο ξενοδοχείο σε παγκόσμιο επίπεδο που πιστοποιήθηκε ως MedicalTourismFriendlyHotel (MTFH) από την TŰV Rheinland.

Επίσης το ξενοδοχείο METROPOLITAN πιστοποιήθηκε κατά EQFAST για την σεισμική επάρκεια των κτιριακών εγκαταστάσεων του σύμφωνα με τον Ευρωκώδικα 8.

Η απονομή των πιστοποιητικών έγινε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο METROPOLITAN, στα πλαίσια της οποίας έγινε και η πρώτη επίσημη παρουσίαση στη Διεθνή Τουριστική Αγορά των προδιαγραφών του συστήματος διαχείρησης ιατρικών τουριστών η διεθνών ασθενών «MTFH»για την πιστοποίηση των τουριστικών καταλυμάτων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Ντόρα Μπακογιάννη πρώην Υπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσιος Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Τσακίρης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών κ. Ανδρέας Καρταπάνης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της TEMOS International Mrs. Claudia Mika, ο υπεύθυνος Τουρισμού και Ελεύθερου Χρόνου της TŰV Rheinland Group Olaf Seiche, ο Διευθύνων Σύμβουλος της TŰV Rheinland Hellas κ. Γιώργος Μυλωνάκης,η Διευθύντρια της TEMOS Hellas κ. Αγγελική Κατσάπη και η Διοίκηση των Ξενοδοχείων Χανδρή.

Με την πιστοποίηση αυτή αναγνωρίζεται η ικανότητα του ξενοδοχείου να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τόσο τους ιατρικούς τουρίστες όσο και τους διεθνείς επισκέπτες οι οποίοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα υγείας.

Η εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης «MTFH», καθώς και των συστημάτων ποιότητος ISO με το οποία είναι πιστοποιημένο το ξενοδοχείο, εγγυώνται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, αποδεικνύοντας τη δέσμευση και αξιοπιστία της επιχείρησης απέναντι στους πελάτες της.

Το ξενοδοχείο METROPOLITAN βρίσκεται ιδανικά τοποθετημένο μπροστά από το Φαληρικό Ολυμπιακό πάρκο, μόλις 10 λεπτά από τον Πειραιά και την Πλατεία Συντάγματος. Διαθέτει 374 δωμάτια και σουίτες, 10 δέκα πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συνεδρίων, γκουρμέ εστιατόρια, γυμναστήριο, spa, εξωτερική πισίνα και άλλες εγκαταστάσεις, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες που κάνουν τη διαμονή των επισκεπτών ευχάριστη και άνετη.

 metro

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο