Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: Πασχαλινές εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο Metropolitan

Αν φέτος το Πάσχα δεν προγραμματίζετε να αποδράσετε από την Αθήνα μην απογοητεύεστε. Σας προσκαλούμε στο ξενοδοχείο METROPOLITAN, όπου την Πασχαλινή περίοδο οι Ελληνικές παραδόσεις αναβιώνουν,  για να γιορτάσουμε μαζί το Πάσχα.

Το Πασχαλινό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Το βράδυ στο εστιατόριο LE TROCADERO θα λειτουργεί πλούσιος νηστίσιμος μπουφές με ζεστά και κρύα πιάτα.
Τιμή μπουφέ κατ΄άτομο 30€.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά την Ανάσταση σας υποδεχόμαστε στο εστιατόριο LE TROCADERO με ένα πλούσιο εορταστικό μπουφέ, με ζεστή παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, κοκορέτσι, ψητό αρνί και μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και γλυκά.
Τιμή μπουφέ κατ΄άτομο 39€.
Παιδιά μέχρι 4 ετών δωρεάν και από 5-12 ετών 50% έκπτωση.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Παραδοσιακό Πασχαλινό γλέντι με ζωντανή μουσική και μπουφέ με Πασχαλινές γεύσεις όπως αρνί σούβλας, κοκορέτσι, γαρδουμπάκια, σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά, και πλούσια ποικιλία από γλυκά.
Τιμή μπουφέ κατ΄άτομο 55€.
Παιδιά μέχρι 4 ετών δωρεάν και από 5-12 ετών 50% έκπτωση.

Για όσους επιθυμείτε και διαμονή επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά για τις ημέρες του Πάσχα (4-6 Μαίου)
Μονόκλινο superior δωμάτιο: 264€
Δίκλινο superior δωμάτιο: 368€
Οι τιμές είναι ανά δωμάτιο και συμπεριλαμβάνουν 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, το Αναστάσιμο δείπνο, το Πασχαλινό γεύμα, καλάθι με τσουρέκια και κόκκινα αυγά στο δωμάτιο καθώς και όλους τους φόρους και υπηρεσίες.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο