Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά

 

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε το ξενοδοχείο Metropolitan του Ομίλου Chandris Hotels & Resorts στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Παιδική Εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα Aegean Sea του ξενοδοχείου.

Η κα Ευγενία Χανδρή, μαζί με τον showman Τάκη Ζαχαράτο μοίρασαν δώρα στα παιδιά του προσωπικού του Ξενοδοχείου Metropolitan, καθώς και στα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και τη Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος», Παλαιού Φαλήρου.

Τα παιδιά αφού διασκέδασαν με τους κλόουν και χόρεψαν με την ψυχή τους, τα  περίμενε μια ξεχωριστή έκπληξη. Η έκπληξη της εκδήλωσης δεν ήταν άλλη από την εμφάνιση μικρών αλόγων με τα οποία οι μικροί φίλοι ενθουσιάστηκαν και δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται μαζί τους! Τα ειδικά εκπαιδευμένα αλογάκια μινιατούρες του «Gentle Carousel»  υπηρετούν πολλές γενιές τον ανθρώπινο πόνο με την γλυκύτητα, την υπομονή και την καλοσύνη τους.

Για μια ακόμα χρονιά, το Ξενοδοχείο Metropolitan είναι κοντά σε εκείνα τα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη από όλους εμάς να νιώσουν ευτυχισμένα και χαρούμενα τις γιορτινές αυτές ημέρες.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο