Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά 2012 – 2013 στο ξενοδοχείο Metropolitan

Για όλους εσάς που οι εορταστικές εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο  METROPOLITAN αποτελούν πλέον την κλασσική επιλογή και έχουν συνδεθεί  με χαρούμενες  γιορτινές  αναμνήσεις, δημιουργούμε και  φέτος την μαγική  ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για να χαρείτε ξένοιαστες και μοναδικές στιγμές  απολαμβάνοντας  συναρπαστικές  γεύσεις.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Παραμονή Χριστουγέννων

Avenue bistro & bar: Στο καλαίσθητο και ζεστό περιβάλον του Avenue bistro, απολαύστε το εορταστικό μενού 5 πιάτων δια χειρός Άκη Πετρετζίκη συντροφιά με μουσική από Dj
Τιμή μενού κατ΄άτομο 80€

Παραμονή Χριστουγέννων

Le Trocadero Restaurant: Χριστουγεννιάτικο δείπνο σε μπουφέ με ξεχωριστές γεύσεις και ιδιαίτερες απολαύσεις σας περιμένουν την Παραμονή των Χριστουγέννων, συντροφιά με πιάνο, κιθάρα και τραγούδι.
Τιμή μπουφέ κατ’ άτομο 70€.
Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.

Ημέρα Χριστουγέννων

Aegean Sea Ballroom:
Την ημέρα των Χριστουγέννων χαρείτε το παραδοσιακό brunch με μοναδικές νοστιμιές, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από χαρούμενες νότες από πιάνο, κιθάρα και τραγούδι.
Τιμή μπουφέ κατ’ άτομο 65€.
Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Avenue bistro & bar:  Η βραδυά ξεκινά με σαμπάνια και η γαστρονομική απόλαυση κορυφώνεται με τις φίνες γεύσεις του πρωτοχρονιάτικου μενού, που επιμελήθηκε ο Άκης Πετρετζίκης και αποτελείται από 5 πιάτα, συντροφιά με μουσική από Dj.
Τιμή μενού κατ΄άτομο 85€

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Le Trocadero Restaurant: Υποδεχθείτε το 2013, σε μια λαμπερή ατμόσφαιρα και απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις του Πρωτοχρονιάτικου μπουφέ, συντροφιά με χορευτικές νότες από πιάνο, κιθάρα και τραγούδι.   
Τιμή μπουφέ κατ’ άτομο 75€.
Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.

Πρωτοχρονιά

Le Trocadero Restaurant: Ένα ακόμη ποτήρι σαμπάνιας και στη συνέχεια ένα πλούσιο “λαμπερό”, μοναδικό, συναρπαστικό πρωινό είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε την πρώτη ημέρα του χρόνου που ξεκινά στις 04:30
Τιμή πρωινού μπουφέ κατ’ άτομο 32€.

Aegean Sea Ballroom:
Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στο brunch του ξενοδοχείου σας περιμένουν τα πιο γευστικά και πιο εντυπωσιακά εδέσματα με μελωδική συνοδεία από πιάνο, κιθάρα και τραγούδι.
Τιμή μπουφέ κατ’ άτομο 60€.
Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.

Ειδικό πακέτο διαμονής και Ρεβεγιόν

Για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο την Παραμονή Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς, η τιμή κατ’ άτομο για δίκλινο δωμάτιο είναι 110€ και περιλαμβάνει τη διανυκτέρευση, το πρωινό και το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς.

Για κρατήσεις στις εορταστικές εκδηλώσεις του Χριστουγεννιάτικου και Πρωτοχρονιάτικου  ρεβεγιόν καθώς και των Brunch Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς έως και τις 15/12/2012, παρέχεται έκπτωση 10%.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο