Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: Εορταστικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς

Υπάρχουν κάποιοι χώροι που η αξία τους παραμένει σταθερή, και η διακριτική τους πολυτέλεια σε συνδυασμό με τις εκλεπτυσμένες δημιουργικές γεύσεις, συνθέτουν την μοναδική ατμόσφαιρα τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το ξενοδοχείο METROPOLITAN, στολισμένο, λαμπερό και φιλόξενο σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις εορταστικές του εκδηλώσεις, απολαμβάνοντας τα gourmet μενού και τη μαγεία της γιορτινής ατμόσφαιράς του.
 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Παραμονή Χριστουγέννων

Εστιατόριο Le Trocadero: Εορταστικό μενού με ξεχωριστές γεύσεις και ιδιαίτερες απολαύσεις σας περιμένουν την Παραμονή των Χριστουγέννων συντροφιά με πιάνο, κιθάρα και τραγούδι.
Τιμή μενού κατ’ άτομο 85€.
Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.

Ημέρα Χριστουγέννων

Εστιατόριο Le Trocadero: Απολαύστε ένα πλούσιο εορταστικό πρωινό, από τις 07:00 έως τις 11:00
Τιμή πρωινού μπουφέ κατ’ άτομο 25€.

Aegean Sea Ballroom: Την ημέρα των Χριστουγέννων χαρείτε το παραδοσιακό brunch με μοναδικές νοστιμιές, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από χαρούμενες νότες από πιάνο, κιθάρα και τραγούδι.
Για τους μικρούς μας φίλους, θα υπάρχει παιδότοπος με κλόουν και παιγνίδια.
Τιμή μπουφέ κατ’ άτομο 75€.
Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Εστιατόριο Le Trocadero: Υποδεχθείτε το 2012, σε μια λαμπερή ατμόσφαιρα και απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις του Πρωτοχρονιάτικου μενού, συντροφιά με χορευτικές νότες από πιάνο, κιθάρα και τραγούδι.   
Τιμή μενού κατ’ άτομο 90€.
Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.

Πρωτοχρονιά

Εστιατόριο Le Trocadero: Η πρώτη μέρα της νέας χρονιάς πρέπει να είναι μοναδική. Μετά το βραδυνό ξεφάντωμα απολαύστε ένα “λαμπερό”, μοναδικό, συναρπαστικό πρωινό με ένα ποτήρι σαμπάνιας που ξεκινά στις 04.00.
Τιμή πρωινού μπουφέ κατ’ άτομο 38€.

Aegean Sea Ballroom: Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στο brunch του ξενοδοχείου σας περιμένουν τα πιο γευστικά και πιο εντυπωσιακά εδέσματα με μελωδική συνοδεία από πιάνο, κιθάρα και τραγούδι.
Ο παιδότοπος με κλόουν και παιγνίδια περιμένει τους μικρούς μας φίλους να τους διασκεδάσει.
Τιμή μπουφέ κατ’ άτομο 75€.
Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.

Ειδικό πακέτο διαμονής και Ρεβεγιόν
Για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο την Παραμονή Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς, η τιμή κατ’ άτομο για δίκλινο δωμάτιο είναι 125€ και περιλαμβάνει τη διανυκτέρευση, το πρωινό και το Ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς.

Για κρατήσεις στις εορταστικές εκδηλώσεις του Χριστουγεννιάτικου και Πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν καθώς και των Brunch Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς έως και τις 12/12/2011, παρέχεται έκπτωση 10%.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο