Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο – Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 στο ξενοδοχείο METROPOLITAN η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (www.bhcc.gr)  για την ενίσχυση των σκοπών του καθώς και αυτών της Life Action Trust. Την εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται αδιάλειπτα στα 66 χρόνια λειτουργίας του Επιμελητηρίου στην Ελλάδα,  τίμησαν με την παρουσία τους τετρακόσια περίπου μέλη και καλεσμένοι τους, ο Βρετανός Πρέσβης Dr. David Landsman και η σύζυγός του Katherine, πρόεδροι και μέλη συλλόγων αποφοίτων βρετανικών πανεπιστημίων, επιχειρηματίες και στελέχη από το χώρο της ναυτιλίας, τον πνευματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας που απόλαυσαν τη φιλοξενία του ομίλου Χανδρή, την εξαιρετική διακόσμηση και προσφορά της Μυρτώς Πεζούλα και την διοργάνωση από την Opus Ltd.

Η Βρετανή Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευγενία Χανδρή πραγματοποίησε την καθιερωμένη κλήρωση δώρων που προσφέρθηκαν ευγενώς από τους χορηγούς της βραδιάς  APIVITA, ELOUNDA S.A. Hotels and RESORTS, ΜΕΤ HOTEL, COSTA NAVARINO, OLYMPIC AIR κα και μαζί με τον Έλληνα Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χάρη Οικονομόπουλο ευχήθηκαν το πνεύμα των Χριστουγέννων να φωτίσει και να χαλυβδώσει όλους όσους θέλουν να εξακολουθούν να ζουν και να δουλεύουν στην Ελλάδα. Ο τελευταίος έκλεισε τον σύντομο χαιρετισμό θυμίζοντας  ότι «για να χτίσουμε, πρέπει και να ζήσουμε». Μεγάλος Χορηγός της φετινής Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου ήταν η  vodka GREY GOOSE.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο