Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: Εκδηλώσεις Φεβρουαρίου – Μαρτίου στο ξενοδοχείο Metropolitan

Το ξενοδοχείο METROPOLITAN σας προσκαλεί να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων και να γλεντήσετε παραδοσιακά στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει.

14 Φεβρουαρίου: Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο όπως αγαπάτε. Την ημέρα των ερωτευμένων, ακολουθείστε τα βήματα του έρωτα και ελάτε στο ξενοδοχείο METROPOLITAN για να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο.  Όμορφο περιβάλλον, απαλή ζωντανή μουσική, χαμηλός φωτισμός και αφήστε την γεύση να δώσει τον τόνο. Αφήστε την φαντασία σας να δημιουργήσει, και τα αισθήματά σας να εκφρασθούν.
Τιμή μενού κατ΄άτομο 60€.

Αυτή τη βραδυά τολμήστε μια πολυτελή διανυκτέρευση που περιλαμβάνει το δείπνο, πρωινό, και μία φιάλη κρασί συνοδευόμενη με φράουλες στο δωμάτιο
Τιμή πακέτου δικλίνου δωματίου 160€.

24 Φεβρουαρίου: Τσικνοπέμπτη και τα ψητά έχουν την τιμητική τους. Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης το εστιατόριο LE TROCADERO σας περιμένει με διαφορετικό  πρόσωπο, πιο χαλαρό, να σας μυήσει στα «μυστικά της τσίκνας» με φρέσκα ζουμερά κρέατα και ένα πλούσιο εορταστικό μπουφέ, με την συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Τιμή κατ΄ άτομο 41€.

7 Μαρτίου: Καθαρά Δευτέρα. Αφήστε τον αετό να πετάξει ψηλά και εσείς ελάτε στο ξενοδοχείο METROPOLITAN και γευθείτε Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα από τον εορταστικό μπουφέ γεμάτο με σαρακοστιανές και μη γεύσεις διασκεδάζοντας, όπως το καλεί η παράδοση με τους ήχους της ζωντανής μας μουσικής.
Τιμή κατ’ άτομο 36€.

Παιδιά έως 4 χρονών δωρεάν.
Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.

Τηλ. Κρατήσεων 210-9471000

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο