Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: Avenue Bistro & Bar

 

 

Το Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου METROPOLITAN, σας υποδέχεται ξανά στις 7 Σεπτεμβρίου στον γνώριμο και καλαίσθητο χώρο του, με ανανεωμένο μενού, με πλούσιες γεύσεις εμπνευσμένες σπό την γαλλική γαστρονομία, παρασκευασμένες με φρέσκα υλικά της Ελληνικής φύσης.

Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rotisserie, ο chef Ακης Πετρετζίκης σας περιμένει να σας ξεναγήσει στις gourmet γεύσεις αλλά και στα χειροποίητα γλυκά και παγωτά που ο ίδιος δημιουργεί.

Δοκιμάστε τα νέα πιάτα όπως: σπιτικό σολωμό γκράβατλαξ με άνηθο, Αγγλική μουστάρδα, ρόκα και ραϊτα αγγουριού ή σουφλέ κατσικίσιου τυριού με κουλί τομάτας για ορεκτικά και από τα κυρίως πιάτα, φιλέτο λαβράκι πάνω σε κλαφούτι με δυόσμο, σπαράγγια και μπερ μπλανκ σάλτσα λεμονιού ή ψητό κοτόπουλο στήθος με κρεμώδη νιόκι κατσικίσιου τυριού, λιαστή ντομάτα και σάλτσα εστραγκόν.

Την γευστική εμπειρία συμπληρώνουν οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σερβίρονται και σε ποτήρι.

Γεύση, περιβάλλον, απόλαυση, εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές αποτελούν τους  λόγους που καθιέρωσαν το Avenue Bistro & Bar ως μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση εξόδου.

Ανοικτό Δευτέρα έως Σάββατο 19:00 – 23:30

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο