Τα νέα των μελών μας

Metropolitan Hotel: AVENUE Bistro & Bar

Πνοή γευστικού ανέμου ανανέωσης φέρνουν στον καινούργιο χώρο του ξενοδοχείου METROPOLITAN, οι εμπνευσμένες προτάσεις του παγκοσμίου φήμης Chef Michel Roux με την εξαιρετική εκτέλεση από τον Ακη Πετρετζίκη.

Το AVENUE Bistro & Bar, αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου, θα λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι έως το βράδυ και στόχος του είναι να συνδυάσει την υψηλή γαστρονομία των κλασικών Γαλλικών πιάτων, παρασκευασμένων με φρέσκα υλικά από την Ελληνική φύση, και την καλαίσθητη και ζεστή ατμόσφαιρα ενός παραδοσιακού bistro με τις προσιτές τιμές.

Το menu εκλεκτό και ενδιαφέρον με ορεκτικά όπως, γκρατιναρισμένη Γαλλική κρεμμυδόσουπα ή σαλιγκάρια μαγειρεμένα σε βούτυρο σκόρδου με κρουτόν, με κυρίως πιάτα όπως, αρνίσια παιδάκια με φρέσκα βότανα και πάπια πορτοκάλι που ψήνονται στην ροτισερί, αλλά και εξαιρετικά επιδόρπια.

Η κάβα του θα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από Ελληνικά και ξένα κρασιά, επιλεγμένα για να  δένουν αρμονικά με τις γεύσεις, τα περισσότερα από τα οποία θα σερβίρονται και σε ποτήρι.

Το AVENUE Bistro & Bar φιλοδοξεί να γίνει ο νέος all day γευστικός προορισμός, για επαγγελματικά γεύματα ή ποτό μετά το γραφείο αλλά και για βραδιές χαλάρωσης με φίλους. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο