Τα νέα των μελών μας

Metaxa Hospitality Group: Τα ξενοδοχεία του Ομίλου διαπρέπουν με διεθνείς διακρίσεις και πιστοποιήσεις

 

undefined

Οκτώ κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις από 4 μεγάλους διεθνείς οργανισμούς απέσπασαν για άλλη μια χρονιά τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group, παρά τις ιδιαίτερες δυσκολίες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που προκάλεσε η πανδημία του COVID-19. 

Συγκεκριμένα, το Creta Maris Beach Resort και το  Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa βραβεύτηκαν σε 6 κατηγορίες βραβείων μέσα από ψηφοφορία του κοινού που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 27ων ετήσιων «World Travel Awards 2020» και στα«World Spa Awards 2020». Σημειώνεται ότι τα εν λόγω βραβεία θεωρούνται ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν στον τομέα των αριστείων παγκοσμίως. 

Ειδικότερα, το 5* All Inclusive, Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου, τιμήθηκε με τα βραβεία «Greece’s Leading All-Inclusive Resort» και  «Greece’s Leading Beach Resort». 

Αντίστοιχα, το 5* Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, ξεχώρισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποσπώντας τα βραβεία «GreeceLeading island villas» «Europe’s Leading Boutique Resort». Επιλέον, κατάφερε να διακριθεί ως το καλύτερο Boutique Resort του κόσμου, αποσπώντας το βραβείο «World’s Leading Boutique Resort 2020». 

Επιπλέον, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa βραβεύθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα «World Spa Awards 2020» στην κατηγορία «GreeceBest Resort Spa». 

Επίσης, το Creta Maris Beach Resort πιστοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή φορά, με τη Χρυσή διάκριση του «Travelife». Το πρόγραμμα πιστοποίησης Travelife υποστηρίζει, πιστοποιεί και επιβραβεύει τις ξενοδοχειακές μονάδες που σχεδιάζουν και εφαρμόζουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βιωσιμότητας, ακολουθούν πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον και στηρίζουν την κοινωνία. 

Παράλληλα, αναδείχθηκε, ως ένα από τα πιο «πράσινα» ξενοδοχεία, καθώς έλαβε τη διάκριση «TUI Umwelt Champion 2020» που αξιολογεί τις περιβαλλοντικές επιδόσεις του ξενοδοχείου. 

undefined

Επιπλέον, το Creta Maris Beach Resort έλαβε πρόσφατα δύο πιστοποιήσεις καθώς διακρίθηκε για έβδομη συνεχή χρονιά με το σήμα του «We do local», ενώ το εστιατόριο του «Πίθος», έλαβε την πιστοποίηση «BIO Kouzina GOLD»

Ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε σχετικά: 

«Οι κορυφαίες διακρίσεις που απέσπασαν τα ξενοδοχεία μας, αποτελούν για άλλη μια χρονιά επιβράβευση της συλλογικής προσπάθειας για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επισκέπτες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Παρά την ιδιαιτέρως δύσκολη χρονιά, ο Όμιλός μας παραμένει πιστός στις θεμελιώδεις αρχές του, δημιουργώντας αξία για τους επισκέπτες, τους ανθρώπους του, το περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί και αναπτύσσεται και την κοινωνία. Η αναγνώριση των προσπαθειών μας δίνει έμπνευση και κουράγιο. Οι δυσκολίες μπροστά είναι πολλές, αλλά είναι χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε». 

Λίγαλόγιαγιατο Metaxa Hospitality Group 

Το Metaxa Hospitality Group είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος και πολυβραβευμένος Ξενοδοχειακός Όμιλος με περισσότερα από́ 45 διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις. Ξεκίνησε στην Κρήτη από τον αείμνηστο Νικόλαο Μεταξά, το έργο του οποίου συνεχίζει η οικογένειά του. Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξής του, ο Όμιλος συνεχίζει να επεκτείνεται στον κλάδο της Φιλοξενίας με επενδύσεις στη Σαντορίνη, καθώς και την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη που εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων. Επιπλέον, ο Όμιλος επενδύει ενεργά στον τομέα των ακινήτων, καθώς και σε ειδικούς τομείς του τουρισμού, όπως κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα. 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Κωνσταντίνος Τριανταφύλλης

Group Marketing & PR Director, Metaxa Hospitality Group

τηλ. 6972441449, email: Konstantinos.Triantafillis@metaxahospitality.gr.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο