Τα νέα των μελών μας

Metaxa Hospitality Group: Στο Creta Maris Beach Resort του Metaxa Hospitality Group η 25η Γενική Συνέλευση της ANOC

 

undefined

Ολοκληρώθηκε η 25η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC) η οποία πραγματοποιήθηκε στις 23-25 Οκτωβρίου, στην Χερσόνησο Ηρακλείου, με την υβριδική παρουσία των 205 Ολυμπιακών Επιτροπών, λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του αθλητισμού.

Η ΓΣ έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου «Creta Convention Centre» του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort, μέλος του Metaxa Hospitality Group, ενός από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα της Ελλάδας με δυναμικότητα εξυπηρέτησης έως και 5.025 συνέδρων, υπό την επιμέλεια του Υπουργείου Αθλητισμού και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

undefined

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ANOC και τελέστηκε η εντυπωσιακή τελετή βραβείων της Επιτροπής «ANOC Αwards 2021» στον θερινό κινηματογράφο «Μάνος Κατράκης» του ξενοδοχείου, όπου τιμήθηκαν οι καλύτεροι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική επιτυχία για την Κρήτη και την Ελλάδα, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα τη δυνατότητά τους να υποστηρίξουν τον συνεδριακό τουρισμό και να διεκδικήσουν τη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων, ενισχύοντας το τουριστικό προϊόν της χώρας. 

undefined

Λίγα λόγια για το Metaxa Hospitality Group

Το Metaxa Hospitality Group είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος, με διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις, Όμιλος ξενοδοχείων. Ξεκίνησε στην Κρήτη από τον αείμνηστο Νικόλαο Μεταξά, το έργο του οποίου συνεχίζει η οικογένειά του. Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξής του, ο Όμιλος συνεχίζει να επεκτείνεται στον κλάδο της φιλοξενίας με επενδύσεις στη Σαντορίνη, καθώς και την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη, η οποία έχει εγκριθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων. 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο