Τα νέα των μελών μας

Metaxa Hospitality Group: Καλωσόρισε με «Ήθος – Πάθος – Λόγο» τους εργαζομένους του για τη νέα τουριστική χρονιά

 

undefined

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο «Staff Welcome» του Metaxa Hospitality Group, η ετήσια εκδήλωση-θεσμός για το καλωσόρισμα των εργαζομένων του, ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής σεζόν.  

Με τίτλο: «Ήθος – Πάθος – Λόγος», τις τρεις έννοιες που αποτελούν τη βάση της νέας φιλοσοφίας του Ομίλου, η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, με τη συμμετοχή 800 εργαζομένων του Metaxa Hospitality Group σε Κρήτη και Σαντορίνη.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και η κ. Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού, οι οποίοι και τίμησαν με τη συμμετοχή τους το φετινό «Staff Welcome». Εν συνεχεία, ο CEO του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς, ανέπτυξε τη νέα φιλοσοφία και το όραμα του Ομίλου, ενώ η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Λούλα Μεταξά, η οποία και είχε τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης, παρουσίασε την πολιτική ανθρωπίνου δυναμικού του Ομίλου, εμπλουτισμένη με την προβολή βίντεο από σχετικές δράσεις.

undefined

Οι Διευθυντές των ξενοδοχείων αναφέρθηκαν στην ετοιμότητα των μονάδων και των στελεχών ενόψει της τουριστικής περιόδου που ξεκινά, δίνοντας παράλληλα στίγμα για τις ενέργειες που σχεδιάζονται για την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών.    

Ιδιαίτερη θέση στην εκδήλωση, είχαν οι τιμητικές αναφορές των στελεχών που αναλαμβάνουν αναβαθμισμένα καθήκοντα ή βραβεύτηκαν ως «Εργαζόμενοι της Χρονιάς», προσωποποιώντας την υπόσχεση του Ομίλου για διαρκή εξέλιξη και αναγνώριση της αριστείας, καθώς και εκείνων που συνταξιοδοτήθηκαν, επιβεβαιώνοντας το περιβάλλον εργασιακής ασφάλειας που χαρακτηρίζει διαχρονικά το Metaxa Hospitality Group.

Οι συμμετέχοντες εργαζόμενοι είχαν, τέλος, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλία με θεατρικά στοιχεία που υλοποίησε ο κ. Νικόλας Σμυρνάκης, συγγραφέας και ιδρυτής του Island of Man Academy.

undefined

Με αφορμή την εκδήλωση, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Όμιλό σας, έναν ζωντανό Οργανισμό, που ολοένα και δυναμώνει. Η παρουσία του Ομίλου σας πραγματικά, αποτελεί εχέγγυο για τον βιώσιμο τουρισμό και την οικονομική ανάπτυξη της Κρήτης και κυρίως ενισχύει το αίσθημα ασφαλείας όσων επισκέπτονται το νησί μας και συμβάλει ουσιαστικά στο να αναχωρήσουν από αυτό με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις».

Η κ. Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού, τόνισε: «Στην Ελλάδα η φιλοξενία έχει πρόσωπο, χαρακτήρα και μια μακρά παράδοση, με φλόγα άσβεστη και δυνατή. Όλα αυτά χάρη στους ανθρώπους της, εκείνους που καθημερινά, ο καθένας από την δική του θέση ευθύνης, μοχθούν για την ποιότητα της εμπειρίας και την αυθεντική ευχαρίστηση του επισκέπτη. Πάντα με μεράκι και δημιουργικότητα. Αυτοί είναι οι ιθύνοντες της επιτυχίας του ελληνικού τουρισμού και σε αυτούς εναποθέτουμε τις ελπίδες για μία χρονιά που θα φέρει ακόμη μεγαλύτερα χαμόγελα, θέτοντάς τους στο επίκεντρο όλων των πολιτικών μας για έναν περισσότερο ποιοτικό και ανταγωνιστικό ελληνικό τουρισμό».

Τέλος, ο CEO του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς δήλωσε: «Για εμάς στο Μetaxa Hospitality Group, οι άνθρωποί μας είναι κάτι παραπάνω από τη δύναμή μας. Είναι οικογένεια. Όλοι μαζί, μοιράζουμε καθημερινά χαμόγελο, αφοσίωση και αγάπη, κάνοντας έτσι ξεχωριστή και αυθεντική την φιλοξενία που με πάθος προσφέρουμε στους επισκέπτες μας. Με γεμίζει μεγάλη χαρά να καλωσορίζουμε ξανά τους ανθρώπους μας και νιώθω αισιόδοξος πως, παρόλα τα δύσκολα που συμβαίνουν γύρω μας, θα καταφέρουμε να έχουμε μία καλή χρονιά».   

undefined

Λίγα λόγια για το Metaxa Hospitality Group

Το Metaxa Hospitality Group είναι ένας κορυφαίος ελληνικός Όμιλος παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας, αναγνωρισμένος με διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις. Ξεκίνησε στην Κρήτη το 1975 από τον αείμνηστο Νικόλαο Μεταξά, το έργο του οποίου συνεχίζει η οικογένειά του. Ο Όμιλος λειτουργεί με γνώμονα τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, όπου εργαζόμενοι, τοπική κοινωνία και επισκέπτες βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του. Σήμερα, αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξής του, ο Όμιλος συνεχίζει να επεκτείνεται στον κλάδο της φιλοξενίας με επενδύσεις στη Σαντορίνη, καθώς και την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο