Τα νέα των μελών μας

Metaxa Hospitality Group: Δίπλα στην τοπική κοινωνία του Δήμου Μινώα Πεδιάδος

 

undefined

 

Πιστεύοντας στη δύναμη των ανθρώπων και της αλληλεγγύης, το Metaxa Hospitality Group στέκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στην τοπική κοινωνία του Δήμου Μινώα Πεδιάδος που έχει ανάγκη να επουλώσει τις πληγές του μετά τη σεισμική δραστηριότητα που εκδηλώθηκε κατά τις προηγούμενες ημέρες. 

Με απόλυτο σεβασμό στους ανθρώπους που δοκιμάζονται, ο Όμιλος συνέδραμε από την πρώτη στιγμή, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης που ήταν απαραίτητα. 

undefined

Ταυτόχρονα, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα της τοπικής αυτοδιοίκησης, προσφέρει, σε συνεργασία με την Kappa Studies, 8.000 μερίδες φαγητού, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων του Αρκαλοχωρίου και των γύρω χωριών, καθώς και των εθελοντών που καθημερινά προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις στους πληγέντες κατοίκους. 

Έχοντας στον πυρήνα της φιλοσοφίας του Ομίλου μας την υποστήριξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, παραμένουμε έμπρακτα δίπλα στους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου που δοκιμάζονται, με τη βεβαιότητα ότι όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί και από αυτή την δύσκολη δοκιμασία. 

undefined

Λίγα λόγια για το Metaxa Hospitality Group

Το Metaxa Hospitality Group είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος, με διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις, Όμιλος ξενοδοχείων. Ξεκίνησε στην Κρήτη από τον αείμνηστο Νικόλαο Μεταξά, το έργο του οποίου συνεχίζει η οικογένειά του. Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξής του, ο Όμιλος συνεχίζει να επεκτείνεται στον κλάδο της Φιλοξενίας με επενδύσεις στη Σαντορίνη, καθώς και την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη, που εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.  Επιπλέον, ο Όμιλος επενδύει ενεργά στην διαχείριση ξενοδοχείων, καθώς και σε ειδικούς τομείς του τουρισμού, όπως κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντίνος Τριανταφύλλης, Group Marketing & PR Director, Metaxa Hospitality Group, τηλ. 6972 441449, email: Konstantinos.Triantafillis@metaxahospitality.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο