Τα νέα των μελών μας

Metaxa Hospitality Group: Διεθνείς Πιστοποιήσεις Ασφάλειας και Ποιότητας για όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου από την TÜV AUSTRIA και την Cristal International Standards

undefined

 

Το Metaxa Hospitality Group συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς και πιστοποιείται για την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών του για όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου. 

Συγκεκριμένα το 5*, All InclusiveCreta Maris Beach Resort, στην Χερσόνησο Ηρακλείου και το 5*, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη πιστοποιήθηκαν με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA “CoVid Shield”. 

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης το οποίο, κατόπιν αυστηρών ελέγχων, υπογράφει ότι τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, πληρούν όλα τα απαραίτητα διεθνή κριτήρια καθώς και ότι διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και τις διαδικασίες, που διασφαλίζουν την υγεία των επισκεπτών και των εργαζομένων. 

Αντίστοιχα, το 5*, All Inclusive, TUI Magic Life Candia Maris, έλαβε την πιστοποίηση “POSI Check – Covid 19” από την Cristal International Standards – αποκλειστικό συνεργάτη της TUI – που το κατατάσσει διεθνώς στην κατηγορία “low risk premises”.  

Από την πρώτη στιγμή, το Metaxa Hospitality Group, με ύψιστη προτεραιότητα τη διαφύλαξη της υγείας επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζει με αυστηρότητα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, βάσει των οδηγιών διεθνών και εθνικών οργανισμών. Υπενθυμίζεται ότι όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου έχουν ήδη λάβει το σήμα πιστοποίησης HealthFirst από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, ενώ το προσωπικό έχει λάβει ειδική εκπαίδευση στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Ο κ. Ανδρέας Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε σχετικά:

«Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να νιώσουν όλοι, επισκέπτες, εργαζόμενοι, συνεργάτες, ασφαλείς και για αυτό συνεργαζόμαστε με παγκοσμίου κύρους, ανεξάρτητες εταιρείες. Η πιστοποίηση από την TÜAUSTRIA και την Cristal International Standards, επιβεβαιώνει τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ασφάλειας που προσφέρουμε διαχρονικά στο Metaxa Hospitality Group, στηρίζοντας παράλληλα το τοπικό τουριστικό προϊόν και τον ελληνικό τουρισμό με όλες μας τις δυνάμεις».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο