Τα νέα των μελών μας

Melia Athens:Συνεργασία Melia Athens & Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος)

Το ξενοδοχείο Melia Athens, φέτος τα  Χριστούγεννα ενισχύει το έργο του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Απολαύστε τον καφέ σας στο Mondo Café, το ποτό ή το φαγητό σας στο Piano Bar Restaurant και με μόνο € 2.00 έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε και να τοποθετήσετε στο Δέντρο μας το δικό σας «Αστέρι Ευχής» με το όνομά σας και να λάβετε ένα αναμνηστικό αυτοκόλλητο.

Ο φιλανθρωπικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί ευχές παιδιών 3 έως 18 ετών που πάσχουν από ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Το Melia Athens θα υιοθετήσει την ευχή της 10χρονης Στεφανίας που λατρεύει τα δελφίνια και ευχήθηκε να τα χαϊδέψει και να κολυμπήσει μαζί τους!

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο