Τα νέα των μελών μας

Melia Athens: Βράβευση ξενοδοχείου Melia Athens από το TripAdvisor

Το ξενοδοχείο Melia Athens, μέλος της πολυεθνικής αλυσίδας Melia Hotels International βραβεύτηκε με το βραβείο Certificate of Excellence του TripAdvisor για το έτος 2013.

Το βραβείο δίνεται σε ξενοδοχεία που λαμβάνουν συνεχώς εξαιρετικές βαθμολογίες από τους πελάτες τους, μέλη του TripAdvisor.

Στο Melia Athens, η ελληνική φιλοξενία συναντά το ισπανικό πάθος για εξυπηρέτηση, δημιουργώντας μια ξεχωριστή downtown εμπειρία διαμονής σε design Deluxe δωμάτια και Suites με μαρμάρινο μπάνιο με Jacuzzi και έπιπλα από ξύλο οξιάς. Στα highlights, το Sky Lounge Rooftop Dinning Bar, με φόντο την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί για κολύμπι στην 22μ πισίνα και το βράδυ για gourmet βραδιές και cocktails κάτω από τα αστέρια.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο