Τα νέα των μελών μας

Melia Athens: Το Melia Athens συμμετέχει στην ”Ώρα της Γης”

undefined

 

 

Για τρίτη χρονιά όλη η  Ελλάδα συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία του WWF ενάντια στην κλιματική αλλαγή που έχει χαρακτηριστεί ως «το μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός στον πλανήτη».

Το Melia Athens αγκαλιάζει την παγκόσμια πρωτοβουλία «Η Ώρα της Γης 2011», Earth Hour, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σβήνοντας τους εξωτερικούς προβολείς και χαμηλώνοντας τα φώτα στους κοινόχρηστους χώρους του Ξενοδοχείου το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:30 για 1 ώρα. Ενημέρωση για την ενέργεια,  θα λάβουν και οι πελάτες του ξενοδοχείου έτσι ώστε να συμμετέχουν σβήνοντας τα φώτα του δωματίου τους.

Η ενέργεια αυτή είναι μέρος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ομίλου Sol Melia Hotels & Resorts, για την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Ο όμιλος έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης βασισμένο στην αειφορία, με ετήσιους απολογισμούς και είναι η 1η αλυσίδα ξενοδοχείων με πιστοποίηση Biosphere

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο