Τα νέα των μελών μας

Melia Athens: Το Melia Athens νικητής του βραβείου “Most Creative Award”

undefined

 

Το ξενοδοχείο Melia Athens κέρδισε το βραβείο “Most Creative Award” για εργαζόμενους, στον διαγωνισμό Melia Hotels International HR EMEA, στο Twitter.

Όλα τα συμμετέχοντα στον διαγωνισμό ξενοδοχεία από την αλυσίδα Melia Hotels & Resorts και ME by Melia από την Ευρώπη, τη Μ. Ανατολή και την Αφρική προσκαλέστηκαν να συμμετάσχουν και να μοιραστούν στιγμές των εργαζομένων τους μέσα από το επαγγελματικό προφίλ της εταιρείας στο Twitter, με τη χρήση των hashtags #emeamoments και #mhi_emea. Για ένα μήνα όλα τα ξενοδοχεία “ανέβασαν” περιεχόμενο από ομάδες εργαζομένων, δραστηριότητες Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης και στιγμές αναγνώρισης και διάκρισής τους. Η Melia Hotels International εκτιμά τόσο τις ανθρώπινες όσο και τις επαγγελματικές αξίες, που συνεργάζονται στις σχέσεις με τους εργαζόμενους και αναπτύσσονται μέσα σε μια εταιρεία, που δεν είναι μόνο ηγέτης στις διαφορετικές εκφάνσεις της εργασίας, αλλά και στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, που αποτελεί και ένα από τα βασικά της θεμέλια. 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο