Τα νέα των μελών μας

Melia Athens: Το Melia Athens αναγνωρίζεται ως Green Leader Partner από την Trip Advisor

Το ξενοδοχείο Melia Athens, μέλος των Melia Hotels International, ακολουθώντας στρατηγικό πλάνο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αναγνωρίζεται από την Trip Advisor, τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο παγκοσμίως, ως Green Leader Partner.

Το Melia Athens, εφαρμόζει  “πράσινες” πρακτικές όπως ανακύκλωση αποβλήτων, πρόγραμμα εξοικονόμησης νερού σε πετσέτες και σεντόνια, παρακολούθηση ενεργειακών πηγών στις εγκαταστάσεις, χρήση ενεργειακά αποδοτικών λαμπτήρων, εκπαίδευση του προσωπικού, ενημέρωση και παρότρυνση των πελατών για συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Αναφορικά με τις δράσεις της Melia Hotels International για την προστασία του περιβάλλοντος, μπορείτε να βρείτε τον κοινωνικό απολογισμό στο website του ομίλου www.meliareach.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο