Τα νέα των μελών μας

Melia Athens: Ο Gabriel Escarrer Juliá, Πρόεδρος των Meliá Hotels International, τιμάται με το βραβείο Lifetime Achievements από τον UNWTO

Μετά από 57 χρόνια αφοσίωσης στον χώρο της διεθνής εστίασης και του τουρισμού, το έργο του Gabriel Escarrer Juliá, Πρόεδρου και ιδρυτή των Melia Hotels International (ΜΗΙ), αναγνωρίστηκε για μια ακόμα φορά μέσα από το ULYSSES AWARDS Lifetime Achievements, των διεθνούς κύρους βραβείων του UNWTO.

Το βραβείο, το οποίο τέθηκε για πρώτη φορά σε υποψηφιότητα, δηλώνει την προσωπική αναγνώριση του Προέδρου των ΜΗΙ ως τον πιο αξιοσημείωτο και αξιόλογο ηγέτη στην Διεθνή Αγορά Τουρισμού. Oι κριτές των βραβείων, αναφέρθηκαν στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο Gabriel Escarrer Juliá μέσα από το πρωτοποριακό έργο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (CSR), σε μια εποχή όπου το CSR απείχε από τις σκέψεις σχεδόν όλων των επιχειρηματιών, καθώς και για την αφοσίωση του στις συνθήκες εργασίας του προσωπικού. Όπως ο ίδιος διευκρίνισε μετά από την βράβευση του, «Η επιτυχία μου στηρίζεται σε πάνω από 36,000 ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για να κάνουν πιθανό το όραμα μου, καθώς και στην οικογένεια μου, που με στήριξαν στις καλές και δύσκολες ώρες: Είμαι σίγουρος, ότι χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα».

Η συμβολή του Gabriel Escarrer στον τομέα του τουρισμού έχει αναγνωριστεί στο παρελθόν με αρκετά βραβεία. Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό έχει αναγνωριστεί αρκετές φορές για το έργο της ζωής του (Lifetime Achievement), από διαφορετικούς, μεγάλου κύρους οργανισμούς όπως το “ Worldwide Hospitality Award for Lifetime Achievement”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο