Τα νέα των μελών μας

Mediterranean College: Webinar με θέμα: “Strategic Planning & Recovery of Tourism Destinations”

 

undefined

 

To Mediterranean College εστιάζει στη σημασία του στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάδειξη των τουριστικών προορισμών! 

Webinar

Strategic Planning & Recovery of Tourism Destinations”

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 & ώρα 18.00-20.00

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube 

ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ &  ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ WEBINAR, ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 

Οι διαρκείς αλλαγές στο οικονομικό, τεχνολογικό και -τον τελευταίο χρόνο- στο υγειονομικό περιβάλλον, επηρεάζουν σημαντικά την ανάπτυξη & εξέλιξη του τουριστικού κλάδου. Οι τουριστικοί πράκτορες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, «επενδύουν» πλέον σε μια προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική, με στόχο να αναδείξουν τους προορισμούς που εκπροσωπούν, προσελκύοντας όλο και περισσότερους επισκέπτες. 

Είναι, λοιπόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για τη Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, να εστιάσει στη σημασία ενός στρατηγικού σχεδίου και να αναδείξει τα «εργαλεία» που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη ανάδειξης τουριστικών προορισμών, διοργανώνοντας το Webinar με θέμα: “Strategic Planning & Recovery of Tourism Destinations” (Στρατηγικός Σχεδιασμός & Ανάκαμψη Τουριστικών Προορισμών). Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 & ώρα 18.00-20.00, με εισηγητές διακεκριμένα στελέχη του τουριστικού κλάδου: 

  • Ο κ. Γιάννης Τσάκαλος, CEO της AQ Strategy (εταιρεία στρατηγικού μάρκετινγκ στον Τουριστικό Τομέα), ο οποίος θα εστιάσει στον στρατηγικό σχεδιασμό των τουριστικών προορισμών. Ο κ. Τσάκαλος έχει συνολική εμπειρία 30 ετών στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, ενώ διαθέτει 10ετή ακαδημαϊκή εμπειρία, έχοντας διδάξει στρατηγικό Marketing & Management. Μεταξύ των επιχειρήσεων στον τομέα του Τουρισμού στις οποίες έχει εργαστεί  ως διευθυντικό στέλεχος, είναι το Electra Hotels and Resorts, το Αthens Hilton, η Upgrade Consulting, η Abelon SA, η Domaine Evharis, ενώ είναι µέλος της επιτροπής τουρισμού στο Ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο.
  • Η κ. Έφη Κουδελή, Meetings Industry and Destination Management Strategist, η ομιλία της οποίας έχει τίτλο “Cities as meeting destinations and the future challenges in the events industry”. Η κ. Κουδελή είναι ανώτερο διοικητικό στέλεχος με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα και την Ισπανία στη διαχείριση και προώθηση προορισμών τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Είναι διευθύντρια του This is Athens- Convention & Visitors Bureau, ενώ έχει διατελέσει Γενική διευθύντρια του Thessaloniki Convention Bureau για περισσότερα από 4 έτη. Έχει επίσης ασχοληθεί με την αναδιάρθρωση, δημιουργία και τη λειτουργία μη κερδοσκοπικών οργανισμών.
  • Η κ. Χρύσα Σαραβέλου, Marketing Expert, η οποία θα παραθέσει την πολυετή τεχνογνωσία της σε θέματα Digital Marketing τουριστικών προορισμών. Η κ. Σαραβέλου είναι Marketing Expert και ασχολείται με τη συμβουλευτική επιχειρήσεων. Έχει διατελέσει Head of Marketing and Sales στην TOPOSOPHY, καθώς και Marketing Manager στην Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης. Επίσης της έχουν απονεμηθεί τα βραβεία: Gold Award για τη στρατηγική μάρκετινγκ στα Electra Hotels & Resorts και Silver Award για το πρόγραμμα στρατηγικής και καινοτομίας του Thessbrunch.

undefined

Η ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Τα Βachelors & Masters της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College προσφέρουν πολλαπλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό: 

Επιλέγοντας κάποιο από τα παραπάνω αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών, τα οποία προσφέρονται σε συνεργασία με το TOP5 βρετανικό πανεπιστήμιο σε σπουδές Τουρισμού – University of Derby (Guardian University Guide, 2020):

  • Αποκομίζεις εφαρμοσμένη εκπαίδευση στον Τουρισμό και εμπειρία βασισμένη σε εργαστήρια, guest lecturers, εκπαιδευτικές επισκέψεις, προσομοιώσεις & συμμετοχή σε events.
  • Γίνεσαι δίγλωσσος επαγγελματίας με διεθνή προοπτική, καθώς η διδασκαλία πραγματοποιείται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα.
  • Έρχεσαι σε επαφή με τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ευρώπη, με ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης που αγγίζει το 100%. 

Μάθε περισσότερα και κάνε σήμερα την εγγραφή σου στα ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021, με επιδότηση έως -35%. 

Mediterranean College

Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94, 10434 | Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625, ΤΗΛ.: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr | info@medcollege.edu.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο