Τα νέα των μελών μας

Mayor Hospitality Management: 360° Λύσεις Ξενοδοχειακού Management

undefined

Your 360o solution to Hospitality Management

 

Η Mayor Hospitality Management είναι μια εταιρεία που προσφέρει μια σφαιρική προσέγγιση συμβουλευτικής και ανεύρεσης λύσεων για τα ξενοδοχεία, καθώς επίσης αναλαμβάνει τη γενική διαχείριση πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Όντας μια από τις ισχυρότερες, αναπτυσσόμενες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα, διαθέτει ήδη ένα ποικίλο δείγμα ξενοδοχείων τεσσάρων και πέντε αστέρων, το οποίο περιλαμβάνει τόσο ξενοδοχεία στην πόλη όσο και παραλιακά θέρετρα, ξενοδοχεία που απευθύνονται μόνο σε ενήλικες αλλά και οικογενειακά ξενοδοχεία. 

Πολλαπλασιάστε τα Έσοδα του Ξενοδοχείου σας

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που αποκομίζουν οι πελάτες μας από μια συνεργασία με τη Mayor Hospitality Management είναι ότι τους δίνεται πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο αγορών με στρατηγικούς εταίρους και διαύλους διανομής με τελικό στόχο την αύξηση των εσόδων των ξενοδοχείων.

undefined

Εξειδίκευση στον Τουριστικό Κλάδο

Μετά από διεξοδική αξιολόγηση του κάθε ξενοδοχείου, η Mayor Hospitality Management παρέχει ένα ευρύ φάσμα προσαρμοσμένων υπηρεσιών και αναλυτικών προτάσεων οργάνωσης και βοηθά τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στην τουριστική βιομηχανία, δηλαδή την αύξηση των εσόδων μέσω μιας σταθερής στρατηγικής διείσδυσης στην αγορά..

Επιτυχημένες Στρατηγικές Ξενοδοχειακής Ανάπτυξης

Έχοντας επενδύσει σε έμπειρο προσωπικό με αποδεδειγμένη τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας εστίασης και τουρισμού, η Mayor Hospitality Management παρέχει ένα εξειδικευμένο, συμβουλευτικό μοντέλο με συνεκτικές λύσεις για καινοτόμο και ολιστική ξενοδοχειακή διαχείριση που επιτυγχάνει αύξηση των εσόδων .

Αυξήστε το Μερίδιο Αγοράς σας

Η ομάδα πωλήσεων της Mayor Hospitality Management στοχεύει στην αύξηση του μεριδίου αγοράς και των εσόδων κάθε ξενοδοχείου, με το όραμα της επίτευξης και υπέρβασης των στόχων που έχουν τεθεί. Με τη συνεχή παρακολούθηση και την ευελιξία προσαρμογής, οι επιμέρους ανάγκες κάθε ξενοδοχείου ικανοποιούνται και οι ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων και των μεριδίων αγοράς μεγιστοποιούνται.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο