Τα νέα των μελών μας

MasterFold: Safety Travel Kit

undefined

 

MasterFold A.E ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα του πρώτου Safety Travel Kit, δίνοντας σε τουριστικές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τους κανόνες ασφαλείας υποδοχής επισκεπτών στην μετά Covid-19  περίοδο με το δικό τους  λογοτυπημένο Κιτ Ασφαλείας.

To Safety Travel kit” είναι ένα προϊόν για επιχειρήσεις που σέβονται τον επισκέπτη τους, που επιλέξαν να ταξιδέψουν μέσα σε αυτή την χρονική περίοδο, όπως ανέφερε ο Χρήστος Μιστρής, CEO της MasterFold  A.E.

Safety Travel Kit

Οι πελάτες μας αναζητούσαν λύσεις ώστε όμορφα και οργανωμένα να μπορούν να μοιράσουν μέσα προστασίας και πρόληψης στους επισκέπτες τους. Δημιουργήσαμε 3 διαθέσιμες σε μέγεθος συσκευασίες με τα μέσα προστασίας που επιθυμούν αλλά και την επιλογή να διαμορφώσουν τη συσκευασία σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. 

undefined

undefined

Πιο αναλυτικά:

Η κάθε συσκευασία παράγεται με το δικό τους λογότυπο και την επιλογή των μέσων προστασίας: μάσκες, αντισηπτικά gel, αντισηπτικά μαντηλάκια, γάντια αλλά και ένα έντυπο σε μέγεθος τσέπης πλήρως προσωποποιημένο για την επιχείρησή τους με την περιοχή που βρίσκεται και πληροφορίες για την αντιμετώπιση τυχών κρουσμάτων Covid 19. 

Στις επιλογές τους επίσης είναι και η προμήθεια του Λογοτυπημένου ΚΙΤ χωρίς την αγορά των μέσων πρόληψης ώστε να τοποθετήσουν τα δικά τους μέσα προστασίας και φυσικά να μπορούν να ανατροφοδοτούν το ΚΙΤ με υλικά που ο ίδιοι έχουν προμηθευτεί και αναζητούν ΜΟΝΟ μια συσκευασία με το brand της εταιρείας τους. 

Το Προϊόν είναι μια ολοκληρωμένη λύση που δημιουργήθηκε με βάση της ανάγκες της εποχής με Ελληνικά προϊόντα πιστοποιημένα σύμφωνα με τους κανόνες ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες 

Masterfold A.E

2117709200

stk@masterfold.gr

https://safetytraravelkit.gr 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο