Τα νέα των μελών μας

MasterFold: Safety Travel Kit από τη MasterFold S.A

undefined

 

MasterFold A.E ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα του πρώτου Safety Travel Kit, δίνοντας σε τουριστικές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τους κανόνες ασφαλείας υποδοχής επισκεπτών στην μετά Covid-19  περίοδο με το δικό τους  λογοτυπημένο Κιτ Ασφαλείας.

To Safety Travel kit” είναι ένα προϊόν για επιχειρήσεις που σέβονται τον επισκέπτη τους, που επιλέξαν να ταξιδέψουν μέσα σε αυτή την χρονική περίοδο, όπως ανέφερε ο Χρήστος Μιστρής, CEO της MasterFold  A.E.

undefined

Safety Travel Kit

Οι πελάτες μας αναζητούσαν λύσεις ώστε όμορφα και οργανωμένα να μπορούν να μοιράσουν μέσα προστασίας και πρόληψης στους επισκέπτες τους. Δημιουργήσαμε 3 διαθέσιμες σε μέγεθος συσκευασίες με τα μέσα προστασίας που επιθυμούν αλλά και την επιλογή να διαμορφώσουν τη συσκευασία σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. 

undefined

Πιο αναλυτικά:

Η κάθε συσκευασία παράγεται με το δικό τους λογότυπο και την επιλογή των μέσων προστασίας: μάσκες, αντισηπτικά gel, αντισηπτικά μαντηλάκια, γάντια αλλά και ένα έντυπο σε μέγεθος τσέπης πλήρως προσωποποιημένο για την επιχείρησή τους με την περιοχή που βρίσκεται και πληροφορίες για την αντιμετώπιση τυχών κρουσμάτων Covid 19. 

undefined

Στις επιλογές τους επίσης είναι και η προμήθεια του Λογοτυπημένου ΚΙΤ  χωρίς την αγορά των μέσων πρόληψης ώστε να τοποθετήσουν τα δικά τους μέσα προστασίας και φυσικά να μπορούν να ανατροφοδοτούν το ΚΙΤ με υλικά που ο ίδιοι έχουν προμηθευτεί και αναζητούν ΜΟΝΟ μια συσκευασία με το brand της εταιρείας τους. 

Το Προϊόν είναι μια ολοκληρωμένη λύση που δημιουργήθηκε με βάση της ανάγκες της εποχής με Ελληνικά προϊόντα πιστοποιημένα σύμφωνα με τους κανόνες ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες 

MasterfoldA.E

2117709200

stk@masterfold.gr

https://safetytravelkit.gr

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο