Τα νέα των μελών μας

MasterFold S.A: Νέα Οικονομική Σειρά Safety Travel Kit από τη MasterFold S.A

undefined

 

MasterFold A.E σε συνέχεια της επιτυχημένης σειράς των πρώτων Safety Travel Kit στην αγορά, εκμεταλλευόμενη την παραγωγικής της δύναμη λανσάρει 2 νέες σειρές σε οικονομικές τιμές τώρα που οι τουριστικές επιχειρήσεις το χρειάζονται ακόμη περισσότερο. Με γνώμονα την άριστη ποιότητα και τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τους κανόνες ασφαλείας κατά την υποδοχή επισκεπτών στην Covid-19 περίοδο με το δικό τους λογοτυπημένο Κιτ Ασφαλείας. 

To Safety Travel kit φαίνεται ότι είναι ένα προϊόν που ήρθε για να μείνει και για την επόμενη χρονιά για επιχειρήσεις που σέβονται τον επισκέπτη τους. Εμείς στο Group της Masterfold ενώσαμε τις δυνάμεις μας, απορρίπτοντας προμηθευτές που επιλέγουν να κερδοσκοπήσουν στην ανάγκη της αγοράς και πετυχαίνοντας καλύτερες τιμές στα Covid-19 προϊόντα, προσφέρουμε στους πελάτες μας νέα Safety Travel Kits σε αχτύπητες τιμές, όπως ανέφερε ο Χρήστος Μιστρής, CEO της MasterFold  A.E.

undefined

Safety Travel Kit

Η τουριστική αγορά ανάζητά λύσεις ώστε όμορφα και οργανωμένα να μπορούν να μοιράσουν μέσα προστασίας και πρόληψης στους επισκέπτες τους. Εμπλουτίσαμε τις ήδη 3 διαθέσιμες σε μέγεθος συσκευασίες με 2 νέα Economy Kitκαι με τα μέσα προστασίας που επιθυμούν, αλλά και την επιλογή να διαμορφώσουν τη συσκευασία σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. 

undefined

Πιο αναλυτικά:

Η κάθε συσκευασία παράγεται με το δικό τους λογότυπο και την επιλογή των μέσων προστασίας: μάσκες, αντισηπτικά gel, αντισηπτικά μαντηλάκια, γάντια, αλλά και ένα έντυπο σε μέγεθος τσέπης πλήρως προσωποποιημένο για την επιχείρησή τους με την περιοχή που βρίσκεται και πληροφορίες για την αντιμετώπιση τυχών κρουσμάτων Covid 19. 

Στις επιλογές τους επίσης είναι και η προμήθεια του λογοτυπημένου ΚΙΤ χωρίς την αγορά των μέσων πρόληψης, ώστε να τοποθετήσουν τα δικά τους μέσα προστασίας και φυσικά να μπορούν να ανατροφοδοτούν το ΚΙΤ με υλικά που οι ίδιοι έχουν προμηθευτεί και αναζητούν ΜΟΝΟ μια συσκευασία με το brand της εταιρείας τους. 

undefined

Το προϊόν είναι μια ολοκληρωμένη λύση που δημιουργήθηκε με βάση της ανάγκες της εποχής, με προϊόντα πιστοποιημένα σύμφωνα με τους κανόνες ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες 

Masterfold A.E

2117709200

stk@masterfold.gr

https://safetytravelkit.gr/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο