Τα νέα των μελών μας

Masterfold: H Masterfold A.E. αναλαμβάνει το marketing της ASTA Greece & Cyprus

 

undefined

 

Νέος αντιπρόεδρος στην ASTA Greece (American Society of Travel Agents) ορίστηκε από τον πρόεδρό της, κ. Λεωνίδα Μπαμπάνη, ο κ. Χρήστος Μιστρής, CEO της εταιρείας Masterfold A.E.

Η Masterfold, μια κορυφαία διεθνής Εταιρεία Εκτύπωσης και Επεξεργασίας, δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού και της κατασκευής εξειδικευμένων έντυπων εφαρμογών ανά την υφήλιο. Από το 2011 προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων επικοινωνίας στον διεθνές διαφημιστικό χώρο. Με τεχνολογία αιχμής και την εμπειρία της σε διεθνές επίπεδο, αναλαμβάνει το Marketing & PR της ASTA Greece & Cyprus και της καμπάνιας που ξεκινάει για το 2022 δίνοντας μία νέα πνοή στην προσπάθεια αυτή.

Ο κ. Χρήστος Μιστρής, ο νέος αντιπρόεδρος της ASTA Greece, γεννήθηκε στο Johannesburg, μεγάλωσε στην Κρήτη και είναι απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Η δημιουργικότητα και η ανησυχία του τον οδήγησε σε παραίτηση από τις ένοπλες δυνάμεις και αμέσως εντάχθηκε στον όμιλο της Globo Technologies ως Sales Manager. Το 2002 ανέλαβε την Εμπορική Διεύθυνση της Choose Media και μόλις 3 χρόνια μετά συνέχισε την πορεία του ως Γενικός Διευθυντής της ZCard Hellas, εταιρίας του Ομίλου Βαρδινογιάννη. Το 2011 αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Executive Officer στην MasterFold δημιουργώντας εξειδικευμένα νέα προϊόντα για τα Ξενοδοχεία και την Τουριστική Αγορά, επεκτείνοντας έτσι και τις συνεργασίες της εταιρίας σε Διεθνές Επίπεδο.

undefined

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Μιστρής αναφέρει: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα προσωπικά η νέα μου αυτή ιδιότητα και η εμπιστοσύνη του προέδρου στο πρόσωπό μου. Στόχος μας είναι η ASTA να γνωρίσει τις Elite ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας και της Κύπρου αλλά και να βοηθήσουμε τα ξενοδοχεία να έρθουν σε άμεση επαφή με την Αμερικανική Αγορά για την οποία το ενδιαφέρον ολοένα και μεγαλώνει. H Ελλάδα και η Κύπρος έχουν πολύ δυνατό ξενοδοχειακό προϊόν και με τη συμβολή της Masterfold θα αναδειχθεί στον μέγιστο βαθμό. Με τη συνεργασία μας με τον πρόεδρο, κ. Μπαμπάνη, και τον αντιπρόεδρο Κύπρου, κ. Κελεμπέση, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια συγκροτημένη προσπάθεια εν όψη της νέας Τουριστικής σεζόν.»

Ο κ. Μπαμπάνης δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή τη στρατηγική συνεργασία με τον κ. Μιστρή στην ASTA. Είμαι βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά και προσήλωση στους στόχους μας θα διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητά μας στον αμερικανικό τουρισμό

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο