Τα νέα των μελών μας

Masterfold: Be A Model for A Day από την Grecotel Hotels & Resorts

undefined

 

Grecotel Hotels & Resorts ακολουθώντας την άκρως επιτυχημένη «συνταγή» στη συνεργασία τους, επίλεξε για ακόμη μια φορά τις εφαρμογές της MasterFold για να επικοινωνήσει τα προγράμματα για τα παιδιά « Be Model » & « Make up Courses ».

Με οδηγό την καινοτομία στις κατασκευές της αλλά και το εντυπωσιακό δημιουργικό της δημιουργικής ομάδας της Grecotel η MasterFold κατάφερε να αποτυπώσει σε ένα έξυπνο έντυπο, τον μοναδικό χαρακτήρα της προσπάθειας αυτής για τους μικρούς φίλους της Grecotel. 

Be Model: Οι ειδικοί της μόδας, της αισθητικής και του θεάματος βοηθούν τα παιδιά να ξεδιπλώσουν την προσωπικότητά, τη χάρη και το ταλέντο τους μπροστά στο φακό. Οι μικρές βασίλισσες της ομορφιάς βρίσκουν το δικό τους μονοπάτι στο μαγικό κόσμο της μόδας.

undefined

Make up Courses: Οι νεαρές επίδοξες fashionistas μαθαίνουν πώς να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά τους και να τελειοποιούν τις ικανότητές τους στο μακιγιάζ. Κορυφαίοι Make up Artists αποκαλύπτουν πολύτιμα μυστικά και μοιράζονται ιδέες, προτάσεις και συμβουλές από την πολύτιμη εμπειρία τους.

undefined

Τα προγράμματα αυτά παρέχονται δωρεάν στους επισκέπτες της Grecotel Hotels & Resorts

Τα έντυπα της μορφής ZFold παράγονται κατά αποκλειστικότητα από τη MasterFold και με το έξυπνο δίπλωμά τους αποτελούν ένα μέσο επικοινωνίας με πολύ υψηλά ποσοστά διατηρησιμότητας αλλά και ενίσχυσης του branding της επιχείρησής σας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.