Τα νέα των μελών μας

Mastercard: Η Mastercard μεγάλος χορηγός του Greece Race for the Cure® για 6η συνεχόμενη χρονιά

 

undefined

Η Mastercard, στήριξε για 6η συνεχόμενη χρονιά το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», ως μεγάλος χορηγός του digital Greece Race for the Cure® 2021. Ο αγώνας ορόσημο για την πόλη της Αθήνας, στην 13η χρονιά διεξαγωγής του, πραγματοποιήθηκε από την 1η έως την 3η Οκτωβρίου, διατηρώντας την περσινή διαδικτυακή του μορφή, στο πλαίσιο των συνθηκών που διαμορφώνει η πανδημία του Covid-19.

Κατά τη διάρκεια των έξι χρόνων κοινής πορείας με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», η Mastercard συμβάλλει έμπρακτα στις δράσεις του, στηρίζοντας τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, ενισχύοντας τους εργαζομένους υγειονομικής περίθαλψης και μεταδίδοντας το μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης και την αξία της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου.

Φέτος, όπως και πέρυσι, η διοργάνωση της Ελλάδας συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές σε όλη την Ευρώπη, κάνοντάς την τη μεγαλύτερη digital διοργάνωση Race for the Cure®, εξασφαλίζοντας την παρουσία 20.000 συμμετεχόντων. Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών που διαμορφώνει η πανδημία, ο αγώνας πραγματοποιήθηκε και φέτος διαδικτυακά, χωρίς εκκίνηση και τερματισμό, αλλά με ουσιαστική και συμβολική σημασία. Κατά τη διάρκεια αυτού του εορταστικού τριημέρου, όσοι συμμετείχαν στον αγώνα, είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος από οποιοδήποτε σημείο και αν βρισκόντουσαν, περπατώντας την απόσταση των 3 χιλιομέτρων, ή τρέχοντας αυτή των 5 χιλιομέτρων στον χώρο της δικής τους επιλογής.

undefined

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Για εμάς στη Mastercard, η υποστήριξη σημαντικών σκοπών, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων μας. Καθημερινά, μέσα από τη δραστηριότητά μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Για τον λόγο αυτό, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την ξεχωριστή σχέση που έχουμε αναπτύξει με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» τα τελευταία έξι χρόνια – μία σχέση που μας δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλουμε σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια».

Η Παρασκευή Μιχαλοπούλου, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», δήλωσε χαρακτηριστικά για τη φετινή διοργάνωση: «Φέτος το Greece Race for the Cure® πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, με τη συμμετοχή 20.000 ανθρώπων που έστειλαν το μήνυμά μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο Αγώνας μας φέτος έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς στην εποχή της πανδημίας ο καρκίνος του μαστού δε σταμάτησε να επηρεάζει χιλιάδες γυναίκες και τις οικογένειες τους. Για αυτό τον λόγο κι εμείς χρειάζεται να είμαστε εδώ, μαζί, τόσο για τη στήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών που βίωσαν ή βιώνουν την ασθένεια και των μελών των οικογενειών τους, όσο και για την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού για τη σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης μέσα από τα επιστημονικά προγράμματα που υλοποιούνται χάρη στη διοργάνωση. Η Mastercard, για 6η συνεχή χρονιά ήταν δίπλα μας ως Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης, πολύτιμος συνοδοιπόρος στον αγώνα μας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και για την ουσιαστική συνεισφορά της στον αγώνα που συνεχίζουμε όλο τον χρόνο ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Ραντεβού την επόμενη χρονιά, ελπίζουμε στο Ζάππειο!» 

Σχετικά με την Mastercard

Η Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μία εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των πληρωμών. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση και διασύνδεση της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας, χωρίς αποκλεισμούς, προς όφελος όλων, με μεθόδους που κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές πιο ασφαλείς, εύκολες και προσβάσιμες. Χρησιμοποιώντας ασφαλή δεδομένα και δίκτυα, λειτουργώντας με συνεργασίες και πάθος, τα προϊόντα και οι λύσεις μας υποστηρίζουν τους ιδιώτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, στοχεύοντας στην μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής τους. Το ήθος μας, διαμορφώνει την κουλτούρα μας, καθώς και όλες τις δράσεις που πραγματοποιούμε εντός και εκτός της εταιρείας, με στόχο τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που διέπεται από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μέσα από τη λειτουργία ενός δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, δημιουργούμε έναν βιώσιμο κόσμο, που προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές δυνατότητες ανεκτίμητης αξίας.

Συνδεθείτε μαζί μας για να μάθετε ακόμα περισσότερα για την καινοτομία και το αποτύπωμά μας: www.mastercard.com| Twitter: @MastercardNews| Instagram: @MastercardGR| Facebook: MastercardGreece| LinkedIn: linkedin.com/company/mastercard  

Σχετικά με το Greece Race for the Cure®

Στο πνεύμα της ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα, το «Άλμα Ζωής» διοργανώνει από το 2009 τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περίπατο Greece Race for the Cure® με την έγκριση της οργάνωσης Susan G. Komen® και ως ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Think Pink Europe®. Ο 11ος Συμβολικός Αγώνας Δρόμου & Περίπατος Greece Race for the Cure® πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ζάππειο και κατάφερε, με 38.500+ συμμετοχές, να παραμείνει η μεγαλύτερη διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στη χώρα μας, διατηρώντας σταθερά τη θέση του 2ου μεγαλύτερου Race for the Cure® σε ολόκληρο τον κόσμο. Χιλιάδες άντρες, γυναίκες και παιδιά, “αγκάλιασαν” για μία ακόμα χρονιά τη διοργάνωση και τον σκοπό της, επιλέγοντας να συμβάλλουν με τον δικό τους ενθουσιώδη τρόπο στην παγκόσμια μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού, αλλά και στην αγαπημένη αυτή γιορτή για τη ζωή! Περισσότερα για τον Αγώνα μας μπορείτε να βρείτε εδώ: www.greecerace.gr.   

ΕπικοινωνίαV+Communication, Θανάσης Κωστάκης, tko@vando.gr τηλ. 210 7249000 (298)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο